Airbrush klibim taze çıktı :)

usta sen 10 parmakta 100 marifet götürüyosu işi valla süpersin keşke istanbul da olsaydın ;)

çok harika görüntüler...
ama bir türlü anlamış değilim şu müzik işini... klip harika ama sesi kapatmak zorunda kaldım kulak tırmalıyo...

Güzel çalışmalar, tebrikler. Siz şu Banaz'daki öğretmen olmalısınız, namınız dolaşır ortalıkta.
Duvardaki airbrush'ı canlı kanlı görmüştüm, gerçekten harika. İyi çalışmalar.

Moderatör
Emek verilerek yapılan herşey güzel olur, sizinki mükemmel olmuş. Abartıdan uzak gayet gösterişli. Kazasız belasız keyifli rüzgarlar :)

Güzel çalışmalar, tebrikler. Siz şu Banaz'daki öğretmen olmalısınız, namınız dolaşır ortalıkta.
Duvardaki airbrush'ı canlı kanlı görmüştüm, gerçekten harika. İyi çalışmalar.

Oooyy... beni tanıyorsunuz..Çok sevindim..düşüncen içinde ayrıca teşekkür ederim...eyvallah kardeşim...:cat:

Abi her şey iyi güzel harik on numara gidiyoken o ayak pompası karizmayı çizmiş biraz sölemesi.

yahu XS650 değil mi bu? Bundan Türkiye'de varmıydı? çok aradım bobber yapmak için ama bulamadım. Güzel çalışma ellerine sağlık.

Abi her şey iyi güzel harik on numara gidiyoken o ayak pompası karizmayı çizmiş biraz sölemesi.

Sorma kardeş... havası biraz gözüne az gelmişti arkadaşın.. tam çekim yaparken pompalamış fark etmedik .. eh o kadar kusur kadı kızında da olur .. :) hoş görüverin artık..:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 PM ----------

yahu XS650 değil mi bu? Bundan Türkiye'de varmıydı? çok aradım bobber yapmak için ama bulamadım. Güzel çalışma ellerine sağlık.

Aynen belirtiğin gibi kardeşim.. XS650...Ta Almanya'dan herifin biri alıcı olmuştu..bu kadar kıymetli olduğunu bizde bilmiyorduk ehu...:cherry:

madem her şeyi ingilizce yazdın klibinde, benden de hiç adetim olmamasına rağmen ing. cevap: nice job, I think it's difficulty but also funny :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar