Airbrush Kaskta Kaplan ( Anatolian Tiger)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bıyıkları biraz daha güzel olabilirdi sanki yinede çalışma spr

rif

Airbrush ayrı bi sanat.Mükemmel olmuş.Ellerine sağlık dostum.

daha yeni fark ettim olayı. gerçekten air brush çok başarılı. ellerine sağlık arkadaşım.

Maliyetini Banada yazarsanız sevinirim KARgo ile gonderim sonucu istediğim resim'ide internetten atsam olurmu? yoksa belirli resimlerimi yapıyorsnz

Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın böyle kask uzerınde kı uygulamalar kaskın saglamlıgını azaltıyormus dogrumu ?

Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın böyle kask uzerınde kı uygulamalar kaskın saglamlıgını azaltıyormus dogrumu ?

Böyle bir önerme pek mantık dahilinde görünmüyor zira bu tür bi çalışma yapılırken sadece kaskın üzerinde bulunan boyayı çizdirecek kadar ince bi zımpara kullanılıp üzerine kat kat boya atılır. Kaskın korumayı sağlayan sertleştirilmiş plastik (yada bazı kasklar için karbon fiber) tabakasına zarar verilmediği gibi (çok zorlanırsa) üzerine atılan ekstra boya katmanı sayesinde kalınlaşan dış yüzeyin daha iyi koruyacağı bile iddia edilebilir:cat:

Böyle bir önerme pek mantık dahilinde görünmüyor zira bu tür bi çalışma yapılırken sadece kaskın üzerinde bulunan boyayı çizdirecek kadar ince bi zımpara kullanılıp üzerine kat kat boya atılır. Kaskın korumayı sağlayan sertleştirilmiş plastik (yada bazı kasklar için karbon fiber) tabakasına zarar verilmediği gibi (çok zorlanırsa) üzerine atılan ekstra boya katmanı sayesinde kalınlaşan dış yüzeyin daha iyi koruyacağı bile iddia edilebilir:cat:

tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın

Sağlık daha önemli-kaskta aırbrush'a hayır

SanaTsal yönüne diyecek bir laf olamaz harika olmuş ancak insan sağlığı her tür sanaatdan daha önemli:bounce:
Kask üreticileri kaskın dış kabuğuna mukavemetini etkileyecek her tür müdahaleden men eder!
kısacası; sticker (çıkartma) boyamanın her türlüsünü ve temizlik için bazen çözücü kullananlarıda uyarırlar.
Kaskın kabuğu elle yoklandığında gayet sağlam ve sağlıklı görünebilir ancak sert bir darbene karpuz gibi çatlayabileceğide imkanlar dahilinde....

Kaderde ölmek varsa her şey bahane diyenleri duyar gibiyim:bounce: sizlerde haklısınız..kendi kaderinizi yaratmakta özgürdünüz.

SanaTsal yönüne diyecek bir laf olamaz harika olmuş ancak insan sağlığı her tür sanaatdan daha önemli:bounce:
Kask üreticileri kaskın dış kabuğuna mukavemetini etkileyecek her tür müdahaleden men eder!
kısacası; sticker (çıkartma) boyamanın her türlüsünü ve temizlik için bazen çözücü kullananlarıda uyarırlar.
Kaskın kabuğu elle yoklandığında gayet sağlam ve sağlıklı görünebilir ancak sert bir darbene karpuz gibi çatlayabileceğide imkanlar dahilinde....

Kaderde ölmek varsa her şey bahane diyenleri duyar gibiyim:bounce: sizlerde haklısınız..kendi kaderinizi yaratmakta özgürdünüz.

Bu konuda arkadaşıma katılmadan edemeyeceğim.
Kask üreticilerin kaska her hangi bir kimyevi uygulamalardan kaçınılmasını tavsiye etmektedir. Bunu sebebide Kaskın dış kabuğuna uygulanan solvent bazlı kimyevi maddelerin kaskın yüzünde Mikro düzeyde çatlaklar meydana getirdiğini ve mukavemetinin zayıflattığı görünüşündedir.
Ancak ne varki kaska uygulanan solvent bazlı boyaların uygulamasının ardından bir kaç kat uygulanan vernik bu olasılığı kapatmakta ve hata kaskın dış yüzeyini bir kat daha fazla güçlendirmektedir.

Benim tavsiyem;
Eğer kaskınıza Airbrush yaptıracaksanız, bu kaskınızı sadece şehir içindeki yolculuklarınızda takınız. Şehirler arası yollarda bence stardart kaskınızı kullanmak daha garanti olacaktır. Sırf içiniz rahat olsun didye .:cherry:

Merhaba Maltintash abi,saygılarımı sunarım ilk başta sanatın karşısında.
Yaptıklarını görünce içim cısss etti, ben zaten çocukluğumdan beri tiger ve lion hastasıyımdır.
Bu aralarda Anatolian tiger antalya grubundan bi arkadaş ile aram samimi belki tanırsın
( apache serdar yamaha 1100 e biniyor şimdi ) bende anatolian tiger'a üye olmayı düşünüyorum.( Suzuki gsx-r 600 srad 97 imi alınca, veya başka bi motor ) En son yaptığın anatolian tiger kaskı ise tam anlamı ile mükemmel, bütün tigercilar başını ağrıtacak gibime geliyor abi. Bende graffiti yapmayı çok severim amatörce kağıt üzerinde isim şekil vb,
Gerçekten bileğine sağlık abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar