Aileye yeni katıldım ilk sorum :)

Merhaba arkadaşlar motorcu ailesine yeni katıldım size sormak istediğim bi soru var bunu sormadan önce foruma bi baktım şansıma kısa bi süre önce açılmış tam benim aradğım konu fakat ordaki cevaplar dalag geçme tarzından ve o üye forumu meşgul ediyormuş galiba nick '' bekir060 ''
her neyse ben yzf r125 kullanıcısıyım tam da o arkadaşın aradağı gibi yarış egzozu sesine benzer bi ses verecek egzoz arıyorum bakın illa yarış egzozu gib olsun demiyorum ona benzer se versin yeter bütçem var bi miktar benim aklımda var 3 tane egzoz ama arlarında kaldım

mivv storm egzoz
mivv suono egzoz
danmoto egzoz ( tam markasını bilmiyorum ama ucu cıkıntılı mivv storma cok benziyor )

benim düşündüklerim bu egzozlar bu 3 ünden en yarış egzozunun verdiği ses en yakın olabilcek egzoz hangisi hepsinin db killerini cıkarıcağım
isterseniz youtubeden bi videolarına bakın ben kara veremidim yada sizin şu nu al daha iyi ses verir dediğiniz egzozlar varsa oda olur şimdiden teşekkürler

umarım o üye gibi dalga geçilmem :((

Yarış motorundan kastın 4 silindir racing ise öyle bir ses alman mümkün değil, benzemesi dahi imkansız çünkü motosikletin tek silindir ve öyle bir devir çevirmiyor. mivv suono tavsiye ederim tok ve güzel bir ses verir. Zevk alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar