Ailenizin Kroscusu Sünnet Oldu Darısı Olmayanlara.

Son düzenleme:
Kadir abi modifiye ettiğin ERKAN Ağamız iyileştimi bizim adamların sınavları bitti gelecegiz iyileşmedi ise burdan usta getireyim:wiinkk::rendeer:

Kadir abi modifiye ettiğin ERKAN Ağamız iyileştimi bizim adamların sınavları bitti gelecegiz iyileşmedi ise burdan usta getireyim:wiinkk::rendeer:

abi çok şükür kropaj yaptırmadan açıldı iyi çalışıyor artık. bu hafta furkanın sınavı var ne zaman isterseniz bekleriz.

Eeeee sonra diploma,ehliyet, askerlik, evlilik... yavrı guşlar uça uça...:rendeer:

Vatana millete hayırlı evlat olsun darısı düğününe olsun.Geçmiş olsun öptüm yeğeni.:rendeer:Önceden duyursaydın çam sakızı çoban armağanı birşeyler gönderirdik.

allah nazardan saklasın maşalllah ki maşallah. inşallah düğününde de hep beraber kortej yaparız. ne mutlu

Eeeee sonra diploma,ehliyet, askerlik, evlilik... yavrı guşlar uça uça...:rendeer:

inşallah o günleride görürüz gardaş.

Vatana millete hayırlı evlat olsun darısı düğününe olsun.Geçmiş olsun öptüm yeğeni.:rendeer:Önceden duyursaydın çam sakızı çoban armağanı birşeyler gönderirdik.

allah razı olsun gardaş duyurular bölümüne davetiye asmıştım sen görmemişsin alacağımız olsun.:)

allah nazardan saklasın maşalllah ki maşallah. inşallah düğününde de hep beraber kortej yaparız. ne mutlu

sağol gardaş düğününde daha kalabalık oluruz inşallah.

hacı fotoğrafdaki yamaha r6 ya (3 tekerli bisiklet) binen vatandas benim motorumu vermem diye diretiyorum..:queen:

tamam dostum mesaj alınmıştır.

Son düzenleme:
selamun aleykum allah hayırlı eylesin kadir abi kakkını helal et ben sünnet gününden 1 gün önce acil konya kulu ya gitmek zorun da kaldın 3 gün kaldım maaşşallah güzel geçmiş kimsenin tutmasına gerek kalmamış uslu durmuş erkan maaşşallah geçmiş olsun darısı bizimkilere görüşmek dilegigiyle selamun aleykum :rendeer:

Hayırlı olsun geçmiş olsun erkeklik öyle kolay degil işte bazan böyle kötü sürprizleri de olacak :)))

selamun aleykum allah hayırlı eylesin kadir abi kakkını helal et ben sünnet gününden 1 gün önce acil konya kulu ya gitmek zorun da kaldın 3 gün kaldım maaşşallah güzel geçmiş kimsenin tutmasına gerek kalmamış uslu durmuş erkan maaşşallah geçmiş olsun darısı bizimkilere görüşmek dilegigiyle selamun aleykum :rendeer:

aleyküm selam gardaş senin hesap kabardı bilgin olsun.

Hayırlı uğurlu olsun.Maşallah,maşallah.....

sagol gardaş darısı senin çocuklara.

Hayırlı olsun geçmiş olsun erkeklik öyle kolay degil işte bazan böyle kötü sürprizleri de olacak :)))

gardaş okadarda zor olmadı hazırlıklıydı zaten.

Son düzenleme:
İnşallah çocuk evlenirken de böyle her karesini çekip yayınlamazsınız. Oğlumuz evlendi de gerdeğe girdi diye. Ama doğru erkek ya herkes görsün, haklısın... Bayrak gibi sermek gerek her bişeyi.

Geçmiş olsun diyelim küçüğe.. (Pardon erkeğe)

İnşallah çocuk evlenirken de böyle her karesini çekip yayınlamazsınız. Oğlumuz evlendi de gerdeğe girdi diye. Ama doğru erkek ya herkes görsün, haklısın... Bayrak gibi sermek gerek her bişeyi.

Geçmiş olsun diyelim küçüğe.. (Pardon erkeğe)

maşallah deseydin bari çocuğa . evlilik resimlerinide kendi düşünsün napalım. geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.

Geçmiş olsun dedik ya. Maşallahdan ne anlar şimdi o, canı gitti çocuğun. :p

:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar