@hakan nkd Hikayemiz benziyor.Benim durumlarda seninki gibi gelişecek sanırım.
@Sam@ zaman herşeyin ilacı değil mi? Sabretmek lazım tabii.
@oluroyle Doğru diyorsun, ekonomik özgürlük şart. Bu sıralar zaten iş aramalarına başlamıştım. Zaten önümüz kış çat diye almicam, ne kadar almak istesemde bir an önce. Sabrediyorum, bekliyorum. Senin konuşmanın birebir aynısını ailemle yaptım. Aldığım cevaplar yukarıda yazdığım gibiydi.Bakalım bizi neler bekliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
@bankimuun @MimTolga Evet aslında bu şahane bir fikir. Ekonomik durum fazla el vermiyor buna ama eğitim aldığımı ve motor hakkında iyi bir bilgiye sahip olduğumu bilmeleri onlara güven verebilir. Kendi motorumu alamayacak olsamda, en azından motor hevesimi aldığım eğitimlerde kullanarak bir süre giderebilirim. Bu eğitimlerin fiyatları hakkında birkaç araştırma yapıcam. Teşekkür ederim.![]()
Motto Akademi sayfasında eğitim fiyatları var , aşağıdaki linkten bakabilirsin. Tavsiye ederim.
http://www.mottoakademi.com/index.php/motosiklet-egitimleri/motosiklet-egitimleri-genel-bilgilendirme.html