Ailemi ikna konusunda yardım

İlk motorumu aldım eve geldim anahtarı gösterdim. Babam napcan ne gerek var dedi. Bende iyi sen napcan dedim :)
İLk motoru sattım babam neden sattın dedi masraf çıkarıyodu dedim.
İkinci motorum için kredi çektim haberleri bile yok Yeni motorumu aldım eve geldim. Babam yanlış işler peşindesin dedi bende bi tek sen mi doğru yapıyosun dedim.

Öyle işte onlardan korkarak bi motor değil bisiklet sahibi bile olamayız en fazla 1 hafta trip atarlar. Evlatsın sevilirsin mecbur :))

Ben de öyule düşünüyorum daha önce de onaylamadıkları davranıslarıma bi süre sonra destek verdikleri olmustu ama bu seferki tek basıma halledebileceğim türde değil malesef :(
abimi belki ikna ederim diyodum. babamlardan habersiz alırız bi süre sonra karsılarına ben motor aldım diyerek cıkmayı planlıyordum. Ancak abim 9 yıl askeri okulda yatılı okudu aileden uzakta. o yüzden anne ve babama cok baglı onların izni olmadan bişey yapacagını sanmıyorum :(

Öğrenci adamım araba benim için görgüsüzlük gibi olur . Sen şimdilik gel bana ufak bir motor al okuldan eve evden okula gideyim falan diye damardan ikna et. İlkini aldıktan sonra gerisi gelir zaten :)

aklıma geldi..
çocuk istanbulda okuyor ama arap şeyhinin oğlu...

bir gün babasına telefon açar..

baba tüm arkadaşlarım okula tramvayla giderken ben limuzinle gidiyorum..onlara karşı çok utanıyor,mahçup oluyorum demiş...

2 gün sonra babasından birkaç milyon dolarlık bir çek ve bir not almış...

oğlum..senin utanmada dayanamam..hemen git sende kendine bir tramvay al....:queen::queen::flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar