aileden izin

Şu sözü çok severim

Her akşam yatmadan önce tanri’ ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. bir gün tanri’nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce tanri’ya günahlarimi affetmesi için dua ettim... [ Al Capone ]

Şimdi bu sözü bizim duruma uyarlarsak . Ki benim motor alma maceramda buna dayanıyor. Motoru alıp koyacaksın kapının önüne :D Birkaçgün kızacaklar surat yapıcaklar konuşmıycaklar vs. sonra senin uslu uslu kullandığını görünce ( aynı bende olduğu gibi ) Bir müddet sonra bizi gezdirmiycekmisin diye laflar duymaya başlıcaksın :D Sonra zaten alışıp korktukları şeyin çok önemsiz olduğunu anlıycaklar. Tabi bu süreçte ekipmanı giyceksin apaçilik yapmadan uslu uslu süreceksin ( Bu süreçten sonrada böyle devam edicek tabiki. :jocolor: ) .

İlk motor hevesim lise bittikten sonra yaklaşık 19-20 yaşlarımda başladı mct 250 lere çok heves ettim güzelde para kazanıyodum ama bu sebeplerden dolayı alamadım işte. Sonuç ne oldu 7 yıl gecikmeli motor sahibi oldum. Tek kaybım 7 yıl motorsuz gezmek oldu keşke ozamanlar gidip alsaymışım :D

Buna karşı çıkanlarda olucaktır. Onlar senin iyiliğini düşünüyor senin için kötü olan birşeyi istemezler herşey seniin için falan filan diycekler onlara sevgilerimi yolluyorum şimdiden.

Edit : şu 170 le kavşakta yaptığın kazayı şimdi okudum. tereddüte düşmedim değil yazdıklarım için :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar