dün ve bügün okul ve okul dışı işlerimde biraz yoğun oldugumdan çok ilginemedim forumla... ilgi beklediğimden çok daha fazla oldu :cherry: teşekkür ediyorum... :rendeer:
öncelikle "hayırlı olsun" mesajlarınıza çok teşekkür ederim.. umarım herkes istediği motora kavuşur, onun dışında genel mesajlarda gerçekten çoğu üyenin benden çok daha fazla uğraşıp motor sahibi olduğunu öğrendim, hele istanbul'un kullandığı strateji benim hayatta deneyemeyeceğim ama kesinlikle takdir edebileceğim bir strateji :bounce:
necdet'in yorumunada => zaten çok acemiyiz henüz, dolyısıyla yağmurlu havalarda hiç mi hiç düşünmüyorum... çok tecrübeli abilerim "kayınpeder:cyclopsan " kesinlikle kullamamış yıllarca yagmurlu havalarda!!
bu arada motor ebeveyn finansal gücü dışında alındı... o açıdan rahatızz
çok uzatmadan son olarak bugün motorumuzun montajını izledik ilk fotolarımızı çektirdik.. fotograflarda gorunduğu kadar iri kıyım bi motor değil (zaten çok bi beklenti yoktu ama) ama üstüne binince kalbim hızlı atmaya başladı eminim çok keyifli olacak... maymun :wiinkk: gibi çıkmadığım fotoları çekince ya buraya yada başka bir konuda hepinize sunarım...
saygılarrrr....