aile boyu motor :)) :((

bu bir rekor bir motorda 6 kişi olurmu? olur. daha fazla kişiyle bineriz diyen varsa denesin. ama hiç şansı olmayacaktır çünkü adıyamanlı amca bu alanda rekoru kimseye bırakacak gibi görünmüyor.

motora 3 kişi binen gördümde 6 sını tahmin etmemiştim::koop:: ::zencii::

50 cc lik mobilete binmişler 6 kişi.adam başı 10 cc bile düşmüyo :)

abiler ablalar hafta sonu yine antalyadaydım aile boyu binen o kadar çok varki 4 kişi 5 kişi ama birini gördüm resmen küfür ettim adama taş çatlasın 3 aylık bebek kolunda tek kol kask falan konumuyorum bile valla bebek zor nefes alıyordu...yurdum insanı hayatı çok hafife alıyor hem kendine hem başkasına

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav ben 6.yı göremiyorum

Bu neki çocukluğumda Antalyada Jawaya 7-8 kişi bindiği ve bunu herkeze normal geldiğini anımsıyorum. Neden bunlar yanlarına bir sepet taktırmazlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yengenin örtü (siyah çarşafı) janta sıkıştığını düşündümde, baya tuhaf oldum..:mrgreen: .

yurdumun insanınından manzaralar işte alıştık artık bu görüntülere:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tehlikeli be kardeşim! Çoluk çocuk tek bir seleye oturmaya çalışmışlar.Hoş 7-8km/h'ı geçmez o motorcuk ama yabi dengesiz görmeyip çarparsa ne olacak?:farao:

Niye şaşırıyorsunuz??? Yoksa siz türkiyede yaşamıyormusunuz??? Bunlar Maalesef her zaman gördüğümüz manzaralar Hatta geçen sene tarsusta böyle bi durumda bi aileden(motordan) 3 kişi hayatını kaybetti. BBBence asıl acı olan onları motora böyle binmeyi mecbur eden sefalettir....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar