Aile baskısı konusunda yardım

Abi kendimden biliyorum daha cbf falan kiralayıp gezerken annem bi keresinde görmüştü bende bi arkadaşımın deyip geçmiştim ama yavaş yavaş alıştılar.

Şimdi yurtdışında babamla kalıyorum Allah'tan babamın desteğini alıyorum şuan kendimi şanslı hissediyorum babamın arkadaşlarıyla otururken motor mevzusu açıldımmı arkadaşları bana diyor ki
- Alma ne işin var motorla arabaya bin.
- Genç yaşta gidicenmi ?
Babam da beni savunuyor diyor onlara
Siz hayatınızda motormu sürdünüz konuşuyosunuz :)
Bende havalara giriyorum o an tabi :))

Edit - Babam en çok Race motorları beğeniyor ki daha ne istiyebilirim :)

Arkadaşında mutlaka alsın aile alışıyor bir zaman sonra hatta babası felan bile biner bence :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 25 yaşındaki oğlumun motorsiklet sürmesini istemezdim. Tabi 25 nispeten yüksek bir yaş, dolayısıyla alıp gezer, saygı duymak durumunda olurum. Güvenlik konusunda mümkün olduğunca bilinçlendirmeye çalışırım. Ama kalkıp da ona motosiklet almam.

Hem niye anasına babasına kin duyuyor? Para kazanıp gidip aldı da onlar mı engel oldu? Tabii ki motorsikletle keyif yapmak yerine öncelikle kendi ekonomik bağımsızlığını kazanmasını isteyeceklerdir. Ne garip iş. Doğur, büyüt, eğit, yetiştir, sonra "niye motorsikletim yok" diye kin duysun...

Şu anda sahip olduğum motorsiklete yirmi yaşında sahip olsaydım muhtemelen şu an yaşamıyor olurdum. Ne kadar sorumluluk, o kadar motorsiklet ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar