Ahşap El Yapımı Custom Chopper

Motosikleti
Hero X Pulse 200
adam kuru debriyajı bile es geçmemiş valla helal :)

Mükemmel ötesi olmuş ellerinize sağlık :) keşke becerim olsa kendi motorumun maketini yapabilseydim ileride değiştırdikçe motosikletlerimden bir hatıra kalırdı :)

Hocam mükemmel olmuş ya , ben olsam boyamazdım Chopper'ı sadelikden yanayım ama genede mükemmel olmuş :) Mesleginiz marangozluk falan mıdır hocam

Çok teşekkürler,sağolun.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------

Hocam mükemmel olmuş ya , ben olsam boyamazdım Chopper'ı sadelikden yanayım ama genede mükemmel olmuş :) Mesleginiz marangozluk falan mıdır hocam

Teşekkür ederim.:)Evet boya konusunda çok düşündüm ama sonuç olarak dayanamayıp boyadım yine.Resimle uğraşıyorum aslında maket sadece hobi şimdilik...

Bu Harikaaa çok güzel olmuş elinize kolunuza sağlık keşke bende böyle birşey yapabilsem inşallah vaktiniz olur yaptıklarınızı satarsınız :) kolay gelsin nazar değmesin maşallah.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç güzel olmamış berbat ama hani bitane mondial 100mfh siyah yaparsa orasını bilmem :D cub şart :D Eline saglık dostum çok güzel olmuş sabır ve emek gerektiren bi iş..

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
ohooooo 2 sayfa olmuş ben bu topiği nasıl görmedim yahu ??? :) üstadım ellerine ,becerine sabrına sağlık :) ne olacak biliyormusun ? bana bir ahşap tornası aldıracaksın o olacak imrendiriyorsun adamı :) gıpta ediyor ve tebrik ediyorum zaten dremel 4000 serisi mevcut elimde , bu işlerin bitirim aletidir kendileri ben metal işlerinde kullanıyorum ama kendime yapacak iş bulamazssam şuur altıma yerleşiyor bu yaptığın tatlı ve güzel hobi , başarıların devamını dilerim , yeni modellerle bekliyoruz haberin ola . :)

Bende cidden boyle el yapimi yani cin mali filan degil, ciddi emek isteyen bi motor yapip abime hediye etmek istemistim ama becerememistim... Gercekten ellerinize saglik...cok guzel olmusssss

eline sağlık...öncekinide ilk başlık açtığında görmüştüm...bu ikincide süper olmuş...nazar değmesin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar