Ahhh Şu Öss

selam arkadaslar berı yaklasık 4-5 aydan beri takıp ettıgım sıteyı hep bu öss sınavı yuzunden unuttum... aslında unutmadım cunku sureklı aklımda acaba ne oldu ne bıttı diye... hepınızı ozledım sıte ıcındekı yazısmaları forumları arkadaslar ısalah oss yı kazanırsam alıcakmısım bı makına babam oyle dıyo.. sımdı kopek gıbı calısıyorum oyuzden hıc fırsat bulamıyorum sıteye gırmeye arada bı matrax (FATİH) kardesımızı arıyorum son durumu ogrenıyorum... bugunde sıteden (bursadan) hakan abımle bulusucam... kac gunden berı bızım dershanenın onunde duruyor makınası resmen yolunu gozlemeye baslamıstım.. en sonunda dun tanıstım...
bu arada hepınızın ramazan ayı hayırlara vesıle olsun
kendınıze ıyı bakın
kazasız belasız gunler dılegıyle
bır daha nezaman gırebılırım sıteye bılmıyorum
ogune kadar gorusmek uzere :king: :king: :king:

burner, seni cok iyi anliyorum valla, insallah hersey istedigin gibi gider.
bol sanslar. :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BURNER_18, Kardeşim umarım kazanırsın ve en kısa zamanda motoruna kavuşursun şimdiden haıyrlı olsun Allah ziyin açıklığı versin :king:

makarna, senin motorunla aran nasıl :rendeer: Hayırlı Pamazanlar herkeze

Hoşgeldin Burner.

Umarım ÖSS sonrası bol bol zamanın olur ve siteyi incelersin.

Şimdiden başarılar.

BURNER_18, bence hiç kazanma biz kazandıkta noldu Üniversitenin en pis herifleriyle,deli proflarla ve aşağılık komplexi olan doçlarla ömür tüketiyoruz.Bence KAZANMA KARDEŞİM :pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeş sana kolay gelsin.

BURNER_18 abicim çalış kazan valla, üniversite fausten' in dediklerinin aksine çok güzel bir ortam. üstelik en zor bölümlerden biri olan makine müh. de okumama rağmen böyle düşünüyorum. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
burner_18 kardeşim çalış ve kazan oğlumda senin gibi aynı dertten muzdarip çok sıkı çalışmaya girdi benim oğlanda akşamları baba sitede ne var ne yok diye bana sorup duruyor biz oğlana makinayı aldık işallah babanda sana alır :rendeer:
işallah da sınavlarda başarılı olup istediğiniz bölümleride tutturursunuz :cat:
ondan sonra motorlarla aramıza katılırsınız :thumleft:
allah tüm üniversite sınavlarına hazırlananlara yardım ettsin zihin açıklığı versin
:rendeer:

bu sene sistemde değişti bizde köpekten beter olduk çalışıyoruz hadi gayret bende calısıyorum valla :)

tahsilli motorcu olacaz ya ondan :) :queen:

arkadaslar, abilerim hepiniz saolun tahsilli motorcular geliyor hic bişi için degil ama sonunda alacagım motor için kazanıcam bir de size daha cabuk kavusmak için speedrunner möö lemeye devam kardesim kazanacaz

yahuu birde ben manitaya kavuşmak için çalışıyorum o bilkentte okuyor bizimde yanına gitmemiz gerek orada sapların yanında onu bırakmak olmaz :)

bunları belki çok söyleyen olmuştur öss çalışanları ve okuyanlar için!!! " aman çalış bak benim halime ve benzeri sözler". ben yıllarca tiyatrocu olmak istedim. hala içimde bitmek binmeyen bi yangın var. ama olmadı. ne torpil bulabildim , nede okuyup başka bi alandan tiyatroya teğet geçebildim. şuanda bi şirkette çalışıyorum. işim kötü değil ama keşke istediğim işi yapabilseydim. olmadı işte :pale: ama yılmadım. şuan bi senaryo üstünde çalışıyorum. bitmek üzere ve çocuk esirgeme kurumu yararına oynanacak bu oyun. bağlantılarımda sağlam.
ama şunu çoook iyi anladım "ben okumamakla sadece kendime kıymadım.gelecekte olacak olan ( şuan bekarım ) çocuklarımın da geleceğiyle oynadım " !!! :salut:
oynamayın...

sıkı çalış

sınava cok iyi hazırlanmalısın. zaman cok hızlı geciyor ve bu gunler de geride kalacak. ilerde iyi bir bolumden mezun olup ise girdiginde, iyi para kazanıp hayat standartların yukseldiginde inan co mutlu olacaksın. o zaman istedigin motoru da almak hayal olmaktan cıkacak ve sana cok kolay gelecek. yani once univ. kazanmalısın, sonra univ. yıllarını cok iyi degerlendirmelisin. kısacası onundeki 5-6 yıllık sureci iyi kullanırsan bir omur boyu rahat edersin...

sana basarılar diliyorum.
unutma zaman cok hızlı akıyor.

cok saolun destegınız ıcın arkadaslar bende kopek gibi calısıyorum bırde meslek lısesıyım (bolumum dıstıcaret) ısım daha zor calısıcaz calısıcaz ama bu sene motorcu ruhumuzu bıraz kısıtlıyıcaz tek sorun oo :thumleft: :thumleft: :thumleft: :salut: :salut: :salut: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar