Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar acil yardım edin ya dişim çok ağrıyorr:salut: ağrısını geçirmek için ne yapabilirisim ale::salut: yokmu aramızda diş doktoru ölüyorum yardım yaaa:salut::salut::salut::salut:
Bir ufak rakı iyi gelir.. Şaka bir yana ağrı kesici iç şimdilik. Daha sonrada hemen doktora görün. Büyük ihtimal çekilecektir. Kanal tedavileri pek bir iş'e yaramıyor. Ağrı sızı geçiyor ama apse yapma ihtimali çok yüksek. Apse yaparsa mutlaka çekilip, temizlenmesi gerek. Yoksa o apse denen iltahap gözünü bile kör edebilir'miş....
Gecenin bir saati diş ağrısı kadar kötüsü yoktur, bilirim. Ne rakı ne ağrı kesici geçirmez o ağrıyı, en temizi acile gidip bir iğne vurdurmak. Geçen sene 3 gün uyuyamamıştım ağrıdan, her gece acilde morfin bastırmıştım, üçüncü günde üçüncü dişçi ancak bulmuştu ağrı sebebini...
böyle bir konuyu açmışken söylemek isterim bir çoğumuz diş ağrı yapmadan doktora gitmekten aciziz,
senede iki defa esasen dişlerimizi kontrol ettirmeliyiz iş sadece dişle bitmiyo ağızda oluşabilecek apse diş eti hastalıkları v.b.
seveplerden dolayı, herşeyin başı sağlık .:cat:
Abicim bujileri değişstir... meme yapmıştır.Şöööle bi zımpara geçer abicim...Sen en iyisi Bir kanal tedavisi yaptır .. Hiç korkmaa..Acıtmıyorlar valla ben dün yaptırdım.. hiç açıtmadılar vallaha..