doğru tespitler bunlar arkadaşlar,, .motorsikler kullanmak bir sanattır.herkesin harcı değildir .. istanbul için bahsedeyim biras.şu pizzacılar ve kuryelere sinir oluyo aslında insanlar.bazen kaldırım üstünde bazen ters yolda tam gaz kebap veya pizza servisi ,4 tekerlerin arasında zigzag yaparak geçen kuryeler.. sen sinirle yol açılsada evime veya işime gideyim diye düşünürken bi gümbürtü.PAATT.. nolldu arabanın ayna uçtu niye.?dallamanın biri motor sürüyo.. nasılsa yakalanmıycakya arkasına bile bakmadan kaçıyorlar..hani emniyet şeridinden gitse olmaz. ille aralara dalacak.. 9 yıldır istanbul trafiğinde motor kullandım.racing im,endurom oldu.şimdi scooterlerim var.( bi tuhaflık var dimi... milllet büyütür biz küçültüyoruz.. :queen: hahahah.... neyse ,,bu tip hıyarlar zaten insanları korkuttu, bu motorsiklet illetinden nefret eder hale getirdi. hatırlarmısınız bi aralar tesisatlı kiralık beyaz şahin furyası vardı. 5 sap biner gezerlerdi.müzik sandıkları çazırtıyı kökleyip etrafta el freni ,patinaj ,makas, arabadan bira sallama falan.... bu elemanların bir çoğu sonradan mavi beyaz srad 600 aldı.şimdi ise hayatta kalanları ise 106 gti kullanıyo. bi etrafınıza bakın..hala etrafda var bu tipler.
greatwhite abiye katılıyorum..bende motorsikletimle trafikte arabamla olduğum gibiyim. neticede o da plakalı bir araç.. çok komiktir ,,geçenlerde salağın biri sağ sinyal verip tam dönecekken abi hiç aldırmadan sağıma doğru geldi .. bende gayri ihtiyari ÇÜŞŞŞ.. diye bağırdım. kafamda kask olmasına rağmen duydu tabi arkadaş.durdu, indi arabasından.banamı dedin canım dedi. bende hee dedim. sinyal verdik dönüyoruz dikkat etsene falan derken adam ben geçtikten sonra dön ulan dedi...bende bak dedim arkadaş.. bu plakası olan sigortalı muayenesi olan trafiğe kayıtlı iki tekerli bi araç. bana vursan sigortasından hasarının parasını alıcan.ozaman araç sayıyosunda şimdi falan derken baktım herif konuşmaktan yana değil..ağzını ve üslubunu bozmaya başladı ki bende dur başka türlü anlatayım deyip adama bi kafa attım.ama kaskı çıkarmayı unuttum.. :queen: .. (kask çok faydalıdır herzaman takalım arkadaşlar..)bu arada önünde durduğumuz evin bi balkonundan bi teyze avaz avaz bağırıyo. motorlu serseri adamı dövüyo diye falan.. ulan dedim içimden ben birasda arabayla dolaşayım bu gün..