Ah şu kadınlar

iyi de... kardesin, ablan oldugu icin ogrettin. gayet de dogal bir olay bu. bunla ovuneceksen ovun...
biz de gunde kac laf yedigimizi, kac kez hor goruldugumuzu mu yazalim? marifet mi bu?

sunu duslesene bi.........

kim oldugunu bilmeden, bir kadın, senin erkek oldugunu fark eder etmez yolunu degistiriyor. birden uc adim atiyor ve kacar gibi senden uzaklasiyor. ve bunu her gun, yolda gordugun kadınların yuzde 40 ı yapiyor. nasil bir duygu olurdu?
kusura bakma ama bu terbiyesizlik...... baska birsey degil.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cezerye' Alıntı:
iyi de... kardesin, ablan oldugu icin ogrettin. gayet de dogal bir olay bu. bunla ovuneceksen ovun...
biz de gunde kac laf yedigimizi, kac kez hor goruldugumuzu mu yazalim? marifet mi bu?

sunu duslesene bi.........

kim oldugunu bilmeden, bir kadın, senin erkek oldugunu fark eder etmez yolunu degistiriyor. birden uc adim atiyor ve kacar gibi senden uzaklasiyor. ve bunu her gun, yolda gordugun kadınların yuzde 40 ı yapiyor. nasil bir duygu olurdu?
kusura bakma ama bu terbiyesizlik...... baska birsey degil.

Bu bahsettiğin tamamen farklı bir olay. Ben bayan gördüğüm zaman kaçıyorum diye birşey yazmamışım. Ne zamanki o bayan direksiyona geçer hem onun hem benim sağlığım için 1 şerit olan güvenlik mesafesini 2 şeride çıkarırım. Hatta ilk bahsettiğim olayda o sağa dönen kadının yanında seyretseydim muhtemelen en iyi itimalle bu satırları yazmak için yardım alıyor olacaktım.

Kaldı ki ben hiçbir zaman kadınlar kötü kullanır ama erkekler kadınları şıkıştırmaz, kaza yapmalarına neden olmaz dememişim. Evet yollarda tonla enbesil erkek sürücü var ama bu kadınların araba kullanırken gösterdikleri dikkatsizliği "ama erkeklerde bizi sıkıştırıyorlar" gibi saçma bir bahaneyle örtbas etme bahanesi yaratmaz.

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Bu bahsettiğin tamamen farklı bir olay. Ben bayan gördüğüm zaman kaçıyorum diye birşey yazmamışım. Ne zamanki o bayan direksiyona geçer hem onun hem benim sağlığım için 1 şerit olan güvenlik mesafesini 2 şeride çıkarırım. Hatta ilk bahsettiğim olayda o sağa dönen kadının yanında seyretseydim muhtemelen en iyi itimalle bu satırları yazmak için yardım alıyor olacaktım.

Kaldı ki ben hiçbir zaman kadınlar kötü kullanır ama erkekler kadınları şıkıştırmaz, kaza yapmalarına neden olmaz dememişim. Evet yollarda tonla enbesil erkek sürücü var ama bu kadınların araba kullanırken gösterdikleri dikkatsizliği "ama erkeklerde bizi sıkıştırıyorlar" gibi saçma bir bahaneyle örtbas etme bahanesi yaratmaz.

empati eksik empati.......... erkek hakim bir dunyada yasiyoruz.. daha da ustune ustluk, baski altinda oldugumuzu inkar ediyosunuz........ bu kadar da olmaz....... senaryomdaki kadin, tecize ugramamak icin erkekten kaciyordu. bu kendisinden kacilan erkek sen olsaydin dedim, nasli hissederdin. oyle biri olmamana ragmen!!!!!!!! ve sana her gun, gordugun kadinlarin yuzde kırkı boyle davransaydi, nasil olurdu dedim... nasil olurdu?

Not: zaten ben sana baska bir senaryo kurdum.. anladim ki hissetmek bile istemdin.. kotu bir durum olsa gerek bunu duslemek bile..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gordugun kadinlarin yuzde kırkı boyle davransaydi, nasil olurdu dedim... nasil olurdu?

Kalan %60 ta fena rakam değilmiş.:p

Benim hayatımda zaten çok hoş bir kadın var. diğerlerinin benden kaçması şu an için pek umrumda değil.

Evet şakayı bir tarafa bırakırsak. Benim kadınların baskı altında olduğunu inkar eden bir mesajım yok. Yok sen genelleme yapmışsan benim bayanlar dikkatsiz sürücüdür genellememden ne farkı var ? Yuh dediğin adamdan ne farkın kaldı ?

Not: Evet kadınlar eziliyor olabilir ama eziklik yaparak ezilmekten kurtulmak mümkün değil.

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Yok sen genelleme yapmışsan benim bayanlar dikkatsiz sürücüdür genellememden ne farkı var ? Yuh dediğin adamdan ne farkın kaldı ?

hah iste... zor oldu ama.. gormeni sagladiysam, ne mutlu bana... hos degil iste boyle genellemeler yapmak ve bunu oteki jenerasyonlara tasimak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eger oyle yapilacak olursa, sizin adiniz tacizci ve sapik kalır..
biz de beceriksiz kalırız. HOS OLMAZ AKİRA .. BEN DE BUNU SOYLUYORUM ZATEN.

NOT: bana ezik diiceksen. ozelden de de. ben de agiz dolusu bir seyler soyleyeyim.

sayenizde bu haldeyiz, hayiflanmayin, tadini cikarin! (alistiginiz gibi)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok gercekten iyi nick

Akira ile Cezerye ne güzel birbirinizi yemişsiniz :p :p Çok hoşuma gitti yaw.

Erkekler bilinçli olarak bayanları sıkıştırıyor, bayanlar bilinçsizce (tüm genellemeler yanlıştır. Bu dahil). Dolayısıyla bu tip erkeklere hayvan, bu tip bayanlara dikkatsiz diyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadınlarımız cok dıkkatlıdır ama insanları ezmek kadar............

Erkekler kadar kadınlarda suçlu bu olaylarda neden bir kadın kaza yaptıgında hemen onun üstüne yıkılırkı.Bence önce o beyinleri değiştirelim değil mi.

Eyong' Alıntı:
Kadın ana yoldan gelio, motor yandan çıkıyor (dört yol ağzı) , ışık göremedim ben. Kadın suçsuz bence :silent:
olayi iyi izle bir muddet sonra karsi seritteki arabalar hareket ediyor..yani bu demektirki karsi serite yesil yandi adaminda kizdigi zaten bu kadin kirmizida gecti ustad..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
baık senn

dishy' Alıntı:
bilio musun ben artık senin gibi minik beyinlilerle uğraşmak yerine, daha eğlenceli şeylerle ilgileniorum. Mesela top oynuorum. hııı nasıl :farao: :farao: Sen takıl bak keyfine son yazımdır........
gerçekten minik beyni mi var? ya ayar bu video ben gerçeğini seyrettim:farao:

ğüzel kadınsız hayat olmaz be abi

kadınlar bizim enğüzel ğülümüzdür üzmeyelim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar