Ah şu kadınlar!

Uzun zamandır motorsiklet kullanıcısıyım öyle ufak tefek kazalar yaşadım ama bu en salakça kazam diyebilirim:jocolor:...
Bugün kartal civarında sol şeritte 40 km gibi bir hızda seyir halindeyken sağ yanıma bi getz yanaştı, içinde sarışın çıkardı başını ''pardon göztepe kavşağı nerede?'' diye sordu. Bende kask olduğu için çıkarayım da öyle söyliyeyim dedim, biyandan kaskın çenesini açıp biyandan hatunu kesiyorum :pl: Tam falanca binanın orada derken önümdeki minibüs sert fren yapmış:queen: bende görüp frene asılana kadar mesafe iyice kapandı tabi Allahtan elim ön frende gezerim,devirmeden az zararla kurtardım sadece farımda derin çizik oluştu (ön bar olmasa komple giderdi) bu çizik nasıl giderilir çabucak? Birde yol ortasında seyir halinde adres sormak neyin nesi arkadaş!!:pr: Bizde yardımseverliği konuşturduk güya kız bastı gitti insan bi geçmiş olsun der:salut:

Geçmiş olsun.
Bende dün gidiyorum Caddede sokakdan kadın fırladı birden aracınla sonra ben görür yavaşlar diye aşırı yavaşlamadım.Kadın beni gördü hala dönüyo yolu kapıyo hızımı kesmeden kaldırıma yakın geçip gittim.Bi ara frene bastım durdurup uyarmak için ama uğraşmaya değmez diyip içimden gittim.Artçımda arkamdaydı.

kadının suçu yok..

Sen zaafına yenik düşmüşsün arkadaş.... :)

kadın gördünmü kaç... bide yol tarifi etmissin... geçmiş olsun...

::plus1::
burada koyu renkle yazılı cümle trafik için değil her zaman geçerli...

uzun ve rahat bir hayat için temel felsefen olmalı...

bu söz noter huzurunda tescillenmiştir. "kadın şoför yoktur allaha emanet araba vardır"

pazar günü geziyordum ışıklarda durdum yanıma skuterli geldi arkaya kız arkadaşını atmış bağıra bağıra abi motor nasıl memnun musun dedi ? kask olduğu için el diliyle:cat: yaptım
yeşil yandı vitese attım gidecem abi abi kuba nasıl dedi sol elimle eh işte idare eder diyecektim ki debriyajdan elimi çekince motor fırladı az daha asfaltla tanışıyorduk :mrgreen:

Yardım severlik değil o. "Aha kız benimle konuşuyor ehe mehe eheke" olayı. :mrgreen:

Motosikleti
Cbr 650F
arkadaş durup tarif etsene sendekide marifet hani :)

Birde yol ortasında seyir halinde adres sormak neyin nesi arkadaş!!:pr: Bizde yardımseverliği konuşturduk güya kız bastı gitti insan bi geçmiş olsun der:salut:

Senin yaptığına ne demeli peki birader ?? Kadını suçluyorsun bir de...

Kadın senden daha zeki çıkmış bak, yol ortasında atraksiyona girip "yaa geçmiş olsun bişeyiniz var mı" diye frene basmamış, durmamış.

Geçmiş olsun, daha beterini yaşmazsın umarum :wiinkk:

40 ile sol şeritte gidiyordun, sağına araç yanaşmış hemde bayan. Yol benim di deyip seni ezmedigine dua et.

Ikici olarak arkadaşın da dediği gibi zaafına yenik düşmüşsün.

Geçmiş olsun.

40 ile sol şeritte gidiyordun, sağına araç yanaşmış hemde bayan. Yol benim di deyip seni ezmedigine dua et.

Ikici olarak arkadaşın da dediği gibi zaafına yenik düşmüşsün.

Geçmiş olsun.

sıkışık trafik arkadaşım o hızda ilerliyor işte :) durduğu yerde soldaki boşluğa girerim diye düşünüyordum

aynısı başıma gelmişti.sağ şeritten 40km hızla gidiyordum.100 metre ilerden siyah bi araba geri vitese takmış yola çıkıyordu.önündeki binada inşaat halindeydi.ben sol yanından geçtim 10 metre sonra :salut:öyle bir çatırtı çuturtu sesi geldiki bi yere geçirdi zannettim.arkamı döndüm arabaya baktım bayan sol ön tekerleğin altına tuğlayı almış geri çıkarken tekerleğin altında tuğla parçalanıyormuş.tekrar kadına baktım kadında güzeldi yani :joker: neyse yapacak birşey yoktu tekrar yola devam edeyim dedim önüme döndüm parketmiş kamyonun kasasıyla 1 metre ya kalmıştı ya kalmamıştı hemen sol tarafa manevra yaparak kurtardım.eğer bir iki saniye daha dalık gitseydim kamyonun kasasına yapışacaktım:pr:

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar