Yahu adamlar olayi fenerbahce galatasaray cekismesine cevirmis baksana birine ne sorun cikariyor cb diyorum adam cevap veremiyor smile yapiyor 14 yasinda ergenler gibi cevap yaziyor bir digeri cb nin cok yaktigini soyluyor.. aslinda bunlara cevap vererek degerli vaktimizi harcamamiz bile sacma. Ben ve yakin arkadasim CB aldik, arkadasim resmen canini cikariyor dag bayir kros parkuru demiyor dereye bile sokuyor motoru daha en ufak sorun yasamadi o da bende.
Dunku coluk cocuk anlatsin dursun,forumda beni taniyan kisiler cok iyi bilirler ki kullandigim motosiklet bir ariza cikarirsa ve bu benden kaynakli degilse siçar sıvarim. Ayni sey CB de başima gelirse (Allah korusun) siz ozaman seyir eyleyin gumburtuyu.
Forumda motoruna bok surdurmeyen,uzay mekigine binen(kendince) ama motosikletini gordugumuzde bi taraflarimizla.guldugumuz kisiler de oldu. Şasesi yamuk,yag yakan,elektrik tesisati sorunlu,gostergesi calismayan vs motosikletini burda "yeni aldim bebegimi tertemiz daha sıfır gibi" yazanlari da gorduk.. ee biz neler gorduk neler.. iki lastik tamr edip motosiklet ustasi olan da gorduk..taaa istanbullardan gelip kimsenin cozemedigi motorumun arizasini cozen ve ustelik tek kurus para almayan da gorduk.. yolda kaldigimizda 91 viragomuzla gece yarisina kadar ugrasip bize yardim eden 10 numara adamlar da gorduk, diger yandan on takimi ve janti yamuk motorunu kiz gibi hic sorunu yok diye kakalamaya calisan da gorduk. Siz mavali yazin biz burdan onu da okuruz, he tamam sizsiniz, 2 terim ogrendiniz 3lastik tamir ettiniz CDI dediniz cbf dediniz hepiniz basimiza muhendis kesildiniz. Madem okadar cok biliyosunuz acin bi tamirhane? Benim ustan sadece motosiklet tamir ederek 3 katli bina yapti kendine,85.000 tl lik arabasi var bir suru motosikleti var,3 cocugu var en iyi sekilde yasatiyor ve arsalari var vs vs.. bu adsm askerden geldiginde cebinde 5 kuris parasi yoktu hepsini bilgisiyle ustaligiyla yapti ve bu adsm bana CB al korkma guzel motor o paraya dedi. Siz profesorsunuz ya ondan iyi biliyodunuz ya cok.merak ediyorum ne is yapiyosunuz? Neye sahipsiniz? Nekadar kazaniyosunuz? Ah benim canim.profesorlerim.sizin 5 apartman ve 200.000 tl lik arabalara binmeniz lazim? Hayirdir neden ybr ye biniyorsunuz? Oysaki hayabusalari hak ediyorsunuz benim canim profesorlerim

yazik harcaniyorsunuz.