Honda Cb var ama resmen motordan soguttu beni, hergun ayri bir tarafindan sorun cikartiyor :
* lastikler berbat
* sabah motoru calistirmak ayri bir dert, kick start yok
* devir saati yok
* 2.vitese aticam debriyaj siyiriyor deli oluyorum
* yakit konusunda hakkini vermek gerek
* 9000 km deyim, deniyim dedim 122 de kaldi
sahsen motor alcak olursaniz honda cb almayin cok masraf cikartiyor basiniz agrir
Hakikaten sıkıntılar büyükmüş :mrgreen:
Ben ve benim gibi birçok kullanıcısı Honda CB başlığında motosiklet hakkında yazışıyor, bu sıkıntıların konusu bile açılmadı henüz :mrgreen:
Şahsen 8000km kullandım :
* Lastikler ıslak zemin haricinde hiç fena değildi yinede değiştirdim, ne alırsam alayım zaten değiştirirdim.
* Sabah motoru calistirmak hiç dert olmadı, fakat kar yağışlı havalarda üztelik bikaçgün de yatmışsa tek marşta jiglesiz çalışmıyordu, 2. marşta tık diye alıyordu (buna bende sinir oluyordum :mrgreen: )
* Devir saati yok ( şuanki motosikletimde var, hiç bakmadım :mrgreen: )
* 2.vitese atarken debriyaj siyirmasını CB sahibi olan birinden ilk kez duyuyorum, acaip felaket çok çok istisnai bir durum herhalde ve seni bulmuş

ale:
* Yakit konusunda bencede hakkini vermek gerek, depo doldurulduğunda +600km menzili olan ender motosikletlerden biridir.
* 8000 km kullandım, deniyim dedim 120 civarı kaldı bu doğru :cherry:
Sahsen motosiklet alcak olursaniz Honda CB gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, bana ve birçok arkadaşımıza hiç masraf çıkartmadı :thumleft:
(zincir gergi aparatını kırdım (stop somununu tutmadığımdan), 3 lira mı neydi, tek masrafım bu :mrgreen: )
Daha üst cc lere geçtiğimde şehir içi motosikleti olarak tekrar almayı planlıyorum