Selamlar,
Şu an hava 5-6 derece istanbulda kadıköyden çıkıp ağvaya gidelim dedik kahvaltıya scooter ile iki kişi. Ağva yolunda çok köpekle karşılaşır mıyız var mı bu konuda deneyimli olan?![]()
Ağva yolunda köpek hatırlamıyorum ama Şile üzerinden Riva'ya giderken Bozhane ve Mahmut Şevket Paşa köyleri civarında çok köpek oluyor.
İyi oldu öğrendiğim. Demekki oralara gitmeyeceğim![]()
Ağva yolunda köpek hatırlamıyorum ama Şile üzerinden Riva'ya giderken Bozhane ve Mahmut Şevket Paşa köyleri civarında çok köpek oluyor.
İyi oldu öğrendiğim. Demekki oralara gitmeyeceğim![]()
Geçen uçmakderede köpekler dalamıştı sanar:
Hatta döner bıçaklariyla gelen köpekler bile vardi..
köpeklerin bugüne kadar motosiklet üzerindeki vatandaşı ısırdığını görmedim. çok kez beni kovaladılar, sadece arka telerin dibine doğru eğilip gittiği yere kadar havlıyorlar.
Arkadaşımın çiftliğindeki kangalların yoldan geçen bir motorlunun üzerine uçup motorluyu düşürdüklerini görüp 2 kerede giden araba tekeri patlatıp 3 köpeğinin araba altında can verdiğini gördüm.köpeklerin bugüne kadar motosiklet üzerindeki vatandaşı ısırdığını görmedim. çok kez beni kovaladılar, sadece arka telerin dibine doğru eğilip gittiği yere kadar havlıyorlar.
Selamlar,
Şu an hava 5-6 derece istanbulda kadıköyden çıkıp ağvaya gidelim dedik kahvaltıya scooter ile iki kişi. Ağva yolunda çok köpekle karşılaşır mıyız var mı bu konuda deneyimli olan?![]()
Ulan amma hayvan düşmanı varmış be!
Onlarca defa köpeklerle denk geldik, kimi zaman 10'dan fazla köpeğin denk geldiği oldu. Hiçbirinde ne saldırıya uğradım ne de ısırıldım. Tek yaptığım durup, kaskımı çıkarıp sakinleşmelerini bekledikten sonra sevmek ve arka çantamda mevcutsa biraz köpek maması vermek oldu.
Ben sevdikten sonra motoru tekrar çalıştırdığımda onlar beni yine kovaladı çünkü ellerinde değil, o gürültüyü ve deli gibi dönen tekerlek zincir gibi nesneleri görünce saldırıya geçiyorlar, ama asla ısırma girişiminde bulunmadılar.
6 yıldır beslediğim evdeki köpeğim bile motora bindiğim zaman deli gibi havlayıp beni kovalıyor, bırakın da doğalarında özgürce yaşasın hayvanlar.
Burada köpek tarafından ısırıldığını söyleyenler de var, eğer o köpek ısırdıysa mutlaka insanlara karşı kin beslenmesini sağlayacak bir harekete maruz kalmıştır öncesinde. Yoksa hiçbir köpek size sadakatten başka bir şey vermez buna emin olun.
Sopayla vurmak, tekme atmak, üzerine sürmek ne demek? İnşallah en kısa zamanda şöyle sağlam bir köpek tarafından ısırılırsınız!
Amasra 'dan Sinop' a giderken arka yolları kullanıp köylerden gideyim dedim. Her evin önünde birer ikişer köpek mi olur arkadaş.. Allah' tan yol güzeldi motorda torkluydu da tehlike yaşamadım ama abartısz 50 köpek tarafından kovalandım.
Köpekleri çok severim hatta çoğu zaman yanımda mama bulunur durup mama veririm ama kalabalık olunca onlar da birbirinin gazına geliyor.