Ağva Mono

o tarafa hiç gitmemiştim yollar çok güzelmiş gerçekten iyi bir alternatif oldu benim için

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm hep bu gezı konularını zevkle takıp ederım karakaçan guzelmıs, Disimi sıkıyorum R6 parasının 3/1 bırıktırıdım gerıye 3/2 kaldı
kazasız surusler

harika bi gezi olmus tebrik ederim bu souk havalarda baktıkça insanın içi açılıyor:)

@ersinisdj Merhaba. Bugün fotoğraflara tekrar bakayım dediğimde bir şey dikkatimi çekti. Motorda Next YE-G 708 model navigasyon kullandığını gördüm. Aynı cihazı ben arabamda kullanıyorum. Araba aparatını motosiklete nasıl uyarladığını merak ettim. Bende aynısını yapmayı düşünebilirim. Bilgi verirsen memnun olurum.

Görüşmek üzere.

yollar boş sonbaharda gezı ne kadar tatlı oluyor değilmi kimsecıkler yok güzel gezı olmuş paylaşımınız için teşekkürler

Güzel gezi olmuş, teşekkürler.

Ağva'ya "TEM Şekerpınar Çıkışı >> Mollafenari >> Kargalı >> Teke" üzerinden de çok güzel bir yol var. Tavsiye ederim.

"The can me but the"
Dedim ne diyor bu:mrgreen:

Güzel gezi olmuş, tekerine sağlık. Baktıkça insanın canı çekiyor Ağva'nın virajlarını, bu mevsimde de farklı güzellikte doğanın renkleri. Kısmet olsa da güzel bir hava da biz de eşimle birlikte bir gaz açabilsek yine o taraflara. :)

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. Ağvaya giderken yeni yeni yollar keşfettim. Vakit olsa gidilir gezilir tabi:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

@ersinisdj Merhaba. Bugün fotoğraflara tekrar bakayım dediğimde bir şey dikkatimi çekti. Motorda Next YE-G 708 model navigasyon kullandığını gördüm. Aynı cihazı ben arabamda kullanıyorum. Araba aparatını motosiklete nasıl uyarladığını merak ettim. Bende aynısını yapmayı düşünebilirim. Bilgi verirsen memnun olurum.

Görüşmek üzere.

Ben de sadece motorda kullanıyorum arabada kısmet olmadı. Çünkü aparatın bazı parçalarını geri dönüşü olmayacak şekilde kullanarak yen bir aparat yaptım. Media Markt da gps cihazlarının olduğu bölümde gps aparatları vardı. Biraz dikkatli bakınca bisiklet aparatını gördüm. Yalnız bisiklet aparatı Tom Tom marka gpslere takılabiliyordu. Media Markt da çalışan yarım sever bir arkadaş, yanımda götürdüğüm gps cihazının orjinal aparatını bisiklet aparatıyla bir silikon tabancası operasyonuyla birleştirdi. Msn varsa PM yollarsan daha ayrıntılı konuşuruz. fotoğraf da yollarım.

Görüşmek üzere..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir paylaşım,emeğinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar