Agv - - - Lazer

agv almak için karar vermişken lazer kaskında iyi olduğunu söylediler biraz araştırdım. fiyatları çok farklı değil hatta biraz ucuz. kapalı ve ucuz bi modelini almak istemiştim. neyse yani sizce hangisini tercih ediyim.??

DOSTUM LAZER (VERTİGO DRAGON) modelıne bak derım cok super kasktır .sıyah vızoruyle (camıyla) falan 370 tl falan ama superr

ben bundan kullanıorum 215 km hızda bıle baya iyi denedik yasadık

Son düzenleme:
ben ikisini kullanamadım henüz ama:)
agv italyan malı ve rossi nin kaskı da agv
agv de iyidir

esp

Bende de lazer speeddog var şu anda ve çok memnunum görüş açısı oldukça iyi ve şu anda 135 Tl ye bulabilirsin istersen pm at bana yardımcı olurum :)

geçen gün feyizoğluna gittim aynı niyetle lazer lz6 serisi cok uygun geldi alıyım dedim normalde ls2 kullanıyorum L benden dedim şu lazeelerden L benden deneyeyim dedim aa baktım az biraz sıkıyor ve çenem dısarıda kalıyor xl denedim onda da çene dısarda kaldı :))) benim çene biraz uzun galiba neyse agv al dedi ordaki adam dedim bir deneyelim agv nin xl bedeni uydu bana ama şöyle bir durumla karşılastım o an benim o kötü ls2 kaskım 2 sinden de rahat oluyor kafama o an anladım kask ın kafana tam oturanı makbülmüş ne yapalım 130 da cebe kaldı :)))

esp

geçen gün feyizoğluna gittim aynı niyetle lazer lz6 serisi cok uygun geldi alıyım dedim normalde ls2 kullanıyorum L benden dedim şu lazeelerden L benden deneyeyim dedim aa baktım az biraz sıkıyor ve çenem dısarıda kalıyor xl denedim onda da çene dısarda kaldı :))) benim çene biraz uzun galiba neyse agv al dedi ordaki adam dedim bir deneyelim agv nin xl bedeni uydu bana ama şöyle bir durumla karşılastım o an benim o kötü ls2 kaskım 2 sinden de rahat oluyor kafama o an anladım kask ın kafana tam oturanı makbülmüş ne yapalım 130 da cebe kaldı :)))

Hay Allah yaa :queen: Olsun dediğin gibi 130 cebe kalmış yahu o da güzel bişi ama anlamadıım bişi var lazer olmamışsa agv niye oluyo ki veya ls2 yani bunların alt bölümleri aşağı yukarı aynı çizgide diye düşünüyordum ben :silent:

Merhaba bende kask seçimimi Lazer'dan yana yapmıştım. Lazerın Vertgio Stroke modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Ortalama fiyatı 300 lira.

agv gp1 kullanıyorum ve memnunum. agv'nin en ekonomik kapalı kaskıdır.

gerçekten de bazı kasklarda (kaliteli bazı markalarda da) çene kısmı kasktan dışarı taşabiliyor. sanırım markaların kendilerine has kalıpları var. her insan kafasına uyacak ortalama ve belirli bir kalıp da olamayacagından, bazısının kafasına şu model iyi uyarken oburunun kafasına bu model daha iyi oturuyor.

Lazer Vertigo Maxone Kaskı 1 senedır kullanıyorum ve cok memnunum hatta sıyah vızor alırsan cok daha ıyı. artcı ıcın Ls2 aldım ama lazerın yanında fıyasko. bırgun olsun takıpda dolasmadım vertıgo serısı ıyıdır tavsıyemle.

lazerin vertigoları iyide bütçeme uymuyo

ben lz6 ile agvyi denicem hangisi güzel gelirse artık onu alıcaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar