agv kask ile lazer vertigo kask

bu iki kaskın arasındaki kalite ve kullanım açısından bilgi sahibi olan varmı acaba yüksek hıza çıkınca rüzgar alıyormu ve ses yapıyormu

AGV yi cok tavsiye ediyorlar ama henüz kuLLanmadım.. Lazer Vertigo kullanıyorum ; gayet kullanıslı bir kask ! Ses ve rüzgar açısından yeterli :)

600 lük bir makina için lazer kesinlikle kalitesiz bir kask kalıyor rüzgar sesinden durulmuyor içinde agv için bişey söylemem kullanmadım çünkü

bence agv seçilmeli

daha profesyonel bir kask

arkadasım kullanıyor ve cok memnun malzeme kalıtesi acısından

bende lazer vertigo kullanıorum yüksek hızda bi kaç yerinden hava alıyor o beni biraz rahatsız etti 1 senedir kullanıyorum daha sorun yaşaşamadım agv yi kullanmadığımdan bir şey diyemem...

agv K serisinden bi kask kullanıyorum, ses için süper diyemem çünkü schuberth bu konuda mükemmel
ama bunda da ses konusunda yanıltıcı bir düşürme etkisi var o da şu; kulak boşluğu fazla olmadığından kulağına bastırarak sesin azalmasını sağlıyo.

rüzgar konusunda yalıtımı gayet başarılı (bende laser kullanmadığımdan onla kıyaslayamacağım ama diğer kaskım olan marushin TNT888 den daha başarılı bu konuda)

bengede AGV

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
agv sanırım 50 yıllık bir italyan kask markası

agv K serisinden bi kask kullanıyorum, ses için süper diyemem çünkü schuberth bu konuda mükemmel
ama bunda da ses konusunda yanıltıcı bir düşürme etkisi var o da şu; kulak boşluğu fazla olmadığından kulağına bastırarak sesin azalmasını sağlıyo.

rüzgar konusunda yalıtımı gayet başarılı (bende laser kullanmadığımdan onla kıyaslayamacağım ama diğer kaskım olan marushin TNT888 den daha başarılı bu konuda)

bengede AGV

katılıyorum agv .iyi bir marka :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar