niye schubert almıyorsunuz onu anlamıyorum![]()
niye schubert almıyorsunuz onu anlamıyorum![]()
k5in fiyatının 1.200 olduğuna bakmayın elden gidin pazarlıkla 850 liraya aldım ben deli gibi kar yapıyor herifler. baya indirim yapıyolar
Pinlock olayını çözebildinizmi burda alacak yer yok İstanbula gidip gelsem zaten 250 tl gider :cherry:
yok ya kaskı aldıktan sonra hiç bakmadım. eğer yolunuz düşerse diye söyledim hudson motosiklet mi ne vardı ordan aldım diye hatırlıyorum.
harbiden pinlock olayını nasıl yapıcaz vizörde cizildi biraz
"Ses yalıtımı bitti" ne demek?
Kullandıkça harcanan bi şey değil ki bu, tamamen kaskın aerodinamik yapısı etken burda. Ses yalıtımı öyle kullanmayla bitmez.
Buğu meselesine gelirsek, muhtemelen vizörün iç kısmına bir kimyasal madde uygulanması ile buğu tutmazlık özelliği verilmiştir. Zamanla da o madde ya kaybolup gitmiştir ya da özelliğini yitirmiştir. Pinlockların da belli bi kullanım ömrü var sonuçta.
Kask 2 aylık diyon ama bakalım vizör de 2 aylık mı?
"Ses yalıtımı bitti" ne demek?
Kullandıkça harcanan bi şey değil ki bu, tamamen kaskın aerodinamik yapısı etken burda. Ses yalıtımı öyle kullanmayla bitmez.
Buğu meselesine gelirsek, muhtemelen vizörün iç kısmına bir kimyasal madde uygulanması ile buğu tutmazlık özelliği verilmiştir. Zamanla da o madde ya kaybolup gitmiştir ya da özelliğini yitirmiştir. Pinlockların da belli bi kullanım ömrü var sonuçta.
Kask 2 aylık diyon ama bakalım vizör de 2 aylık mı?
İnterkom takarken sökmüştüm içindeki çıtçıtlara takmak biraz sıkıntı evet![]()
İçindeki çıt çıt lar sorun değil de, kaskın tam altına enseyi ve alt çevresini saran kısmını kaskın altına kitleyemiyorum, iç kaplama ile dış kabuk arasındaki boşlukta da mı çıtçıt lar var acaba?
Evet dediğiniz yeri tam olarak anladım aynı sorun bendede var çıkarttım ve yerine oturtamıyorum. Çözüm bulursanız söyleyin![]()