Agv K3 kask kullananlar.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/AGV-Kask-K3-SV-Mat-Siyah-Gunes-Vizorlu-Kapali-Kask_16346.html

özellikle güneş vizörünü ve şeffaf vizörü merak ediyorum. Çok çabuk bozuluyor mu yoksa mekanizması sağlam mı?
bir de genel olarak bu kaskla ilgili söylemek istedikleriniz varsa buyrunuz.

Kask ederinden biraz pahalı arkadaşım.Termoplastik olan bir kaska bu ücretler verilmemeli.AGV kaliteli bir markadır pişman olmazsınız ancak ben termoplastik kask alınmasına sıcak bakmıyorum çünkü kasklardaki en zayıf materyal türü dayanıklılık itibarıyla.

Ben bu kaskı kullanıyorum. Sağlam duruyor henüz bir şikayetim olmadı, bozulma vs. yaşamadım.

Agv nin sağlamlığı kalitesi tartışılmaz fakat bence de termoplastik bi kaska o kadar para verilmez.
Başka alternatiflere yönelirdim ben senin yerinde olsam.

K3 kullanıyorum ancak ben sizin yerinizde olsam az daha ekleyip en azından düz renk bir k4 alırdım. Kabuk fiber k4'te.

K4 lerde güneş vizörü yok bildiğim kadarıyla. Benim için olmazsa olmaz güneş vizörü.
nolan n86 da polikarbon. Onu kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Termoplastik polikarbon aynı şey neticede.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Agv K3 Black Gothic modeli var.Siyah vizörü arkadaşa aldık gündüz harici kkullanılmıyor.Ayrıca ses ve rüzgar konusunda eksik olduğunu bu kış daha iyi anladım kesinlikle boyunluk veya balaklava gibi şeylerle 1-2 aşamalı önlem almak gerekiyor ...

Agv K3 - SV kullanıyorum. Rüzgardan korunmak için boyunluk ya da balaklava şart arkadaşında dediği gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar