Agv compact ceneden acılılır kask kullanan varmı ?

Kask yaz aylarında cok rahattı ve hıc bır sıkıntısı yoktu kıs aykarında malum yagmurla beraber su sıkıntısı yasıyorum kaydırıcıda kullansam su damlacıklarını hızla beraber ruzgar kenara atmıyor aynı sorunu yasayan varmı acaba ?

Tekerıniz duz bassın

senin sorduğun soru dışında kapalı kask al daha güvenli diyecek olanlar birazdan burada

Motosiklet kullanmaya, motosiklette o kaskı kullanmaya, yağmurda sürmeye ne zaman başladınız? Bunu belirtirseniz ona göre daha doğru yanıtlar alabilirsiniz.

Bir yıldır motosıklet kullanıyorum son 6 aydırda bu kaskı kullanıyorum tek aracım motosıklet oldugu ıcın yagmurada cok sık denk gelıyorum

Yağmur kaydırıcı kullanmıyorum. Yağmurda 50-60 km gibi hızlara çıktığımda kafamı hafifçe sağa çevirince vizörün sağ tarafı, sola çevirince ise sol tarafı rüzgarla temizleniyor. Daha düşük hızlarda eldivenimle siliyorum.

Yağmur kaydırıcı kullanmıyorum. Yağmurda 50-60 km gibi hızlara çıktığımda kafamı hafifçe sağa çevirince vizörün sağ tarafı, sola çevirince ise sol tarafı rüzgarla temizleniyor. Daha düşük hızlarda eldivenimle siliyorum.

İlk yagmurda denıycegim tessekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar