Agustos Sinavina kadar kiralik motor Ankara

Arkadaslar selamlar, Agustos basindaki direksiyon sinavina kadar 250cc ye kadar motorunu kiralamak isteyen olursa sevinirim, motoru kapali mekanlarda kullanacagim hatta isterseniz size en yakin trafige kapali mekanda (pazar yerin, arsa vs) aracimla gelip kullanmak isterim. Yardimci olabilirmisiniz?

valla motorunu bu şekilde pek kullandırmak isteyen çıkmayabilir...kurslara ya da eğitim veren hocalarla konuşmalısın

valla motorunu bu şekilde pek kullandırmak isteyen çıkmayabilir...kurslara ya da eğitim veren hocalarla konuşmalısın

GİS Akademi Ankara'da faaliyet gösteriyor diye biliyorum. Onlara başvurman mantıklı olur. Eğitim almak istemiyorsan da onların arazilerinde onların motosikletlerini kiralama opsiyonunu sorabilirsin.

Bu işi yapan kuryeler, paketçiler var. Bulunduğun civardaki paket servis yapan mekanları dolaş, saati 40tl civarı diye duydum, sınava yetecek kadar çalıştırırlar.

ÇEvrenizden bir arkadaşınıza rica etseniz, yarın sınavı olan bir arkdaşıma bu akşam biraz motor kullanmasını sağlıycam. Zaten sınavda sizden çok iyi bir sürüş beklenmiyor. KEndi motorunuzu şimdiden alıp trafiğe kapalı bir alanda alıştırma yapabilirsiniz. Ben ehliyetten 2 ay önce motorumu aldım ve beytepede site içinde kullandım.

Dun bir Kuba buldum sagolsun rica uzerine hemen temin ettiler 100cc 1 haftaligi 180tl ama motor ters sanjuman cikti yani bazi yaris motorlari gibi 12345 asagi dogru, sonra tekrar basa donuyor, minik ufak bisiklet gibi cok tatliydi valla normalde burun kivirirdim bu tip motorlara ama cok sevindim lakin sanzuman sebebi ile geri biraktim :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar