Ağlasammı gülsemmi bende anlamadım

Bugun Konyaaltı sahilden giderken yolda çevirme vardı biz biraz geç farkettik 20 mt geride durduk polis gel gel işaret yapıyor arkamıza baktık bizden başka kimse yoktu yavaştan girdim ehliyet russat dedi,bundan 9 ay önce 52 promiille el konuldu dedim kimliği ver dedi benim yeni cuzdanada sığmadı kimlik onuda evde bıraktım dedim çabuk getirttir dedi 10 dk süren var annemi aradım bu arada bir tane ss geçti ama arkam dönük olduğundan göremedim... 5 dk da geldi cezayı kesti A2 ehliyeti olan varmı dedi benim arkadaşta vardı onun ehliyeti verdik motoru cıkardık tam marşa basacaktımki polis telsizinde şöyle bir anons geldi bilmemne bilmem ne plakalı araç bilmem ne // // motosiklete çarpıp kaçmıştır dedi 2 tane trafik polisi ile beraber cıktık yola ilerde ss motoru olan arkadaş yerde yatıyordu durduk elini yüzünü yıkamışlar durumu iyidi mont olmadığı ve yerin mıcırlı olması nedeniyle kollarının durumu kötüydü tek belkide durdurmasaydı belki bana çarpacaktı:salut::queen:

Geçmiş olsun.
Her işte bir hayır vardır diye boşuna söylemiyorlar.

büyük geçmiş olsun kader işte olacağı varsa kaçılmaz. Demek ki kaderinde yokmuş :)

Sen şimdi neyden cezayı yedin ehliyetin olmadığı içinmi? Ne kadar ceza aldın?

Birde gerçekten alkollü yakalandığın içinmi ehliyeti aldılar?

kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun olacağı varsa çevirme anında adamın tepesine kamyon çıkar yine olur ...

Ehliyet önceden gittmişti buda olunca ehliyet hepten çizildi:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugun Konyaaltı sahilden giderken yolda çevirme vardı biz biraz geç farkettik 20 mt geride durduk polis gel gel işaret yapıyor arkamıza baktık bizden başka kimse yoktu yavaştan girdim ehliyet russat dedi,bundan 9 ay önce 52 promiille el konuldu dedim kimliği ver dedi benim yeni cuzdanada sığmadı kimlik onuda evde bıraktım dedim çabuk getirttir dedi 10 dk süren var annemi aradım bu arada bir tane ss geçti ama arkam dönük olduğundan göremedim...:salut::queen:

Şu bölümden gerisini anlayamadım,Kusura bakma...Noktalama işareti kullanırsan,eminim daha anlaşılır olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar