Ağlamak üzereyim :((

Selam arkadaşlar forumun yeni üyesiyim hepinize merhaba...

Şimdi gelelim ağlama sebebime:cherry:

Benim elimde 2000-2500 ytl arası bi mani var:) motor almak istiyorum ama olmayan aklım acayip karışık:p bu para ile ne alınır bilmiyorum ama gözüme yamaha YBR125 takıldı fiyatıda uygun ama nasıl birşey olduğundan emin değilim...aranızda bana akıl verecek birileri varsa sevinirim ne alayım bu paraya___?

Ayrıca aranızda İZMİR'Lİ bana yardım edebilecek birileri varsa dahada iyi olur çünkü bende İzmir/Torbalı yım :queen: :queen: :queen:

::hosgeldi önce ben İskenderunluyum ama olsun ben de mavilerin vatandaşıyım bana göre maxi scooterlardan bir şey almaya bak iyi motorlar 150 Zat al diyeceğim ama 2,900 YTL paran yetmez ne yazık ki neyse tekrar Hoşgeldin
Bu arada başlığı değiştir yeni geldiğini anlamazlar OK ?

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ybr tabiki.

Şu ana kadar bu motordan şikayet eden duymadım.

Not: Çin markalı motorlardan bir adım geri durman ileride ruh sağlığın açısından faydalı olacaktır görüşündeyim

Ben de ybr derim ama dün bizim şöförlerden biri çelik marka 150 lik 5 vitesli çopır aldı 2500 ytl ye süper makine...

keeway de düşünebilirsin. superlight 150 2.590 ytl fiyatı var.

ya arkadaşlar ben birazda RACE tipi istiyorum acaba bu paraya çokmu şey istiyorum :mrgreen:

Denizli İl Temsilcisi
bak o zaman honda cbr 125 var oda iyi diyolar ama virajlarda compresör yavaşlatıyomuş motoru bu dediğim motoru araştır racing tipli alınabilecen en ucuz motor 4500-5000 ytl arası sen o paranın üstüne bide kredi çek almışken el yani:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MORFiNcik' Alıntı:
ya arkadaşlar ben birazda RACE tipi istiyorum acaba bu paraya çokmu şey istiyorum :mrgreen:

İkinci el çin malı race tipli motorlardan belki düşürebilirsin. Ama ne istediğin performansı ne de kaliteyi bulamazsın

Akira' Alıntı:
Ybr tabiki.

Şu ana kadar bu motordan şikayet eden duymadım.

Not: Çin markalı motorlardan bir adım geri durman ileride ruh sağlığın açısından faydalı olacaktır görüşündeyim
yanlış yönlendirme YBR 125 de Çin'de üretiliyor.

Ybr iyi motordur. Eğer seçimini yaptıysan al abim kullanıyor.

Süper Moderatör (BBRR)
ybr yamahanın tutulan bir modeli bu güne kadar forumda bu motordan bi sorun duymadık ...kullanan arkadaşlarım var gayet memnun her türlü yola gelen bir motor ben bu motoru biraz jawa ya benzetiyorum nereye sürersen gitmem demez...

ybr herşeyi ile güzel motor ama 100km hız bozar beni:thumright ben traktörle bile 40-50km yapıyor yaaaaawwss:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sadobey' Alıntı:
yanlış yönlendirme YBR 125 de Çin'de üretiliyor.

Ybr iyi motordur. Eğer seçimini yaptıysan al abim kullanıyor.

Sadocuğum Çinde üretildiğini bende senin kadar iyi biliyorum:) . Yazıyı tekrar okursan Çin markalı Motorlar demişim. Çin malı değil

Alıntı yaptığın yazıyı önce dikkatlice okusaydın, bu hataya düşmezdin.:rendeer:

Morfincik sende 2 milyara 110 dan daha hızlı gitmek istiyorsan, uçak bileti almanı tavsiye ederim

Morfincik, YBR hakkında bile pek bilgin olmaması, daha hiç motora binmediğini düşündürttü bana...

Eğer öyleyse sen bu "race" tipli modellerden vazgeç de, YBR veya bir scooter ile başla derim.

Akira' Alıntı:
Alıntı yaptığın yazı (yazıyı) önce daikkatlice (dikkatlice) okusaydın (,) bu hataya düşmezdin(.):rendeer:

Akira, :rendeer::cherry:

bendede ybr var
cok memnunum hiç tık demedi bence ybr. yi kacırma
pıyasası da güçlü

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ledo' Alıntı:
Morfincik, YBR hakkında bile pek bilgin olmaması, daha hiç motora binmediğini düşündürttü bana...

Eğer öyleyse sen bu "race" tipli modellerden vazgeç de, YBR veya bir scooter ile başla derim.

Hocam, sen daha orada mısın ? :mrgreen: (İnşallah yine hata yapmamışımdır nokta:p ):rendeer:

Akira' Alıntı:
Sadocuğum Çinde üretildiğini bende senin kadar iyi biliyorum:) . Yazıyı tekrar okursan Çin markalı Motorlar demişim. Çin malı değil

Alıntı yaptığın yazı önce daikkatlice okusaydın bu hataya düşmezdin:rendeer:

Morfincik sende 2 milyara 110 dan daha hızlı gitmek istiyorsan, uçak bileti almanı tavsiye ederim

Sevgili Akira motosiklet hakkında bilgisi olmayan birinden markalı veya malı ayrımı yapmasını bekleyemezsin. :wiinkk: O yüzden saplama yaptım. Söylemen gereken teknik servis müşteri memnuniyeti yedek parça ve garanti koşullarını iyi karşılayamayan satıcılardan uzak dur olmalıydı.:bounce:

Biliyorsun benim motorumda Çin Markalı hem de Çin Malı. Genelleme yapmamak lazım ben memnun olmasam neler neler yazardım buraya tanıyanlar bilir lafımı esirgemem. :rendeer:

Evde 2 motor var Biri Jinlun biri Ybr

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peki öyle olsun sadocuğum.:mrgreen:

teknik servis müşteri memnuniyeti yedek parça ve garanti koşullarını iyi karşılayamayan satıcılardan uzak dur

O zaman altına ::plus1:: ekleyelim. (Her ne kadar buralarda yukarıdaki tanım bütün Çin markalı motor satan ve servis verenleri kapsasa da. Tabi İstanbul nasıl bilemem. Unutmadan. Aynı adam hem Suzuki, hem de Mondial yetkili servisi ama müşterisine karşı tutumu, hangisine sahip olsuğuna göre değişiyor.)

ledo' Alıntı:

Ben 12 yaşında beri motor kullanıyorum ancak hazin bir olay sonuç u ara vermek zorunda kaldım.MZ in birisi hatallı sollayarak kafa kafaya girdik.Ben o yaşlarda iken bu kadar çeşit motor yoktu sadece pejo bilirdik.
Ama şuan yok o çin malı, yok onun hız az ,yok o pahalı derken ne alıcağımı şaşırdım...:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar