Ağlamak istiyorum..Artık Yok..

Moderatör (forrap)
Umarım daha iyilerini nasip eder allah...:cat: Her çıkışın bir inişi olduğu gibi her inişinde bir çıkışı vardır,inanıyorum ki çok daha iyilerine kavuşacaksın.Sen yeter ki sıkma canını,koca site var arkanda:rendeer: Ben tanımıyorum fazla seni ama bu site seni bu kadar çok sevdiğine göre,allah daha iyisini nasip edecektir.Motosikletini kaybetmişsin ama bi sürü seninle atan kalp bulmuşsun,bi kalp kazanmaktır dünyanın en zengini olmak...:cat: Sıkma canını...

canın sağ olsun.haıylısı olsun,belki başına kötü bişey gelicekti bide öyle düşün..
inşallah daha iyilerini alırsın

motorsuz paşa olmazzzzz....... alican abi umarım en kısa zamanda yeni bi motora kavuşursun...

Alican abimizin gonlu zengindir.. Eninde sonunda durumunu toparlayıp yine birşeyler alacağına inanıyorum ben.. Üzülme sen abi.. Gün doğmadan neler doğar..

Üzülme paşam, yenilerini almak kısmet olur işala, merak etme sen :wiinkk:
Zat-ı muhterem eski Zatçıdır zaten :)

buhterem eski zatçıdırda şimdi burgmandan inilip zata binilir mi dimi.

Zuhtupaşam bak çok harab etme kendini.. Sonrasında sende aşağıdaki arkadaş gibi duruma gelirsin.. Valla yüreğim dayanmaz :)

bike.jpg

paşam herşeyin hayırlısı üzülme sen daha iyisini alacaksın çünkü eniyilere layıksın varsın burgmanın olmasın motosiklet net imiz var sen motorsuz kalmazsın.sağlığın yerinde ya önemli olan bu.parada olur bigün nasılsa.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canın sağolsun paşam... Her gecenin sabahı aydınlıktır. Yeterki sen ümidini kayb etme.:wiinkk:

Yaw paşam sen elini sallasan ellisi yaw merak etme daha iyisini alırsın . . .

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar