Ağır Tahrikte ne yapıyorsunuz?

Arkadaşlar kırmızı ışıkta durmuşsunuz, yanınına bi araç sokuldu, verdi ara gazını hem arabaya, hem size,
Yada yoldasınız yanınına bir araç bağıra bağıra sokuluyor napacaaz ya bu durumda.

Valla akşam 3 şeritli bir yolun orta şeridinde gidiyorum, soluma bir bmw girdi, eski model hani şu affilliler varya egsoz açık, yere yapışık, çelik cant, siyah camlı olanlardan, arabayı yanımda bağırtıyor
Siz olsanız ne yaparsınız ??

Son düzenleme:
Abi bende aragazı veriyorumm,biraz hareket edip duruyorumm,yarış moduna geçiyorummm,sonra ışıklar sarıya döndüğünde o çöküyo,bense çok ağır ve rahat bi şekilde kalkıyorummm,çok pis bozuluyolarr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanlış yapmışsın arkadaşım sen ara gazı verecen o basıp gidecek öfkeyle kalkan zararla oturur.

Abi bende aragazı veriyorumm,biraz hareket edip duruyorumm,yarış moduna geçiyorummm,sonra ışıklar sarıya döndüğünde o çöküyo,bense çok ağır ve rahat bi şekilde kalkıyorummm,çok pis bozuluyolarr

:queen::queen::queen: aynen aynen:mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim motorumla pek bişi yapılmaz daha kuvvetli motoru olanlar yazsın bence ben aldırmazdım banane istanbul parkmı burası canıma susamadım daha

Ferrari Lamborghini Corvette Porsche vs.. gazlamazsa gaza gelmem...

Sonuç belli :p

ahanda ben bunu yapıyom
109816406.img.jpg

Ferrari Lamborghini Corvette Porsche vs.. gazlamazsa gaza gelmem...

Sonuç belli :p

Porsche lar genelde çoluğu çocuğu eziyo :p

Sonra yok Carrera 911 Turboymuş falanmış fıstıkmış :queen:

Okuyonmu buraları hacıı , bak apache Ertec meydan okuyor seninkilere :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Porsche lar genelde çoluğu çocuğu eziyo :p
Sonra yok Carrera 911 Turboymuş falanmış fıstıkmış :queen:
Okuyonmu buraları hacıı , bak apache Ertec meydan okuyor seninkilere :queen:

Aynen öyle :cherry:
Bence tahriklere kapılmamıştır. Yoksa Turboyu felan yalan ederdi. :p

eğer tahrik olarak algılarsam motosiklet eldivenleri elimdeyken orta parmak işareti çok daha zevkli oluyor.

ben yeniyim .yolda denk gelmedi.otobanda bir iki oldu.ben sağdan sakin sakin gidiyom yanımdan vıın diye kuş serisi geçiyo ellemiyom.ama otoban girişlerde viraja sakin girdiğimden taciz eden oluyor.onu da yolu az düzleyince geride bırakıveriyom

Bana Fenerbahçe Chelse yi yendiği akşam konvoy da oldu :) ben de verdim ELine :p :mrgreen: ( gazı verdim yanlış anlamayın) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar