Bas gel abi her zaman beklerizSizin fotoyu görünce imrendim.
Keşke fırsat olsa da ben de yapabilsem öyle yol.
Espresso yap bi çılgınlık beraber gidelimSizin fotoyu görünce imrendim.
Keşke fırsat olsa da ben de yapabilsem öyle yol.
Allah allah, benim haberim yok vallahiEspresso yap bi çılgınlık beraber gidelimİzmir Özdere'de de motofest var 17-20 Temmuz..
Yaşına göre gerçekten diri makinaydı. Limuzin gibi süzülerek gidiyor. Genişliği, rahatlığı gücü ve yüksek süratlerde verdiği güven güzeldi. Ön tarafı biraz değişik geldi bana ama alışılır zamanla.O değil de Memcoş48 dostumun misafiri Burak'ın 2006 R 1200 Gs'ine hasta oldum. Adam 250.000 TL'ye almış, üzerine 150.000 TL masraf yapıp Adv görünümüne çevirmiş, hafif bir revizyon görmüş ve komple boyatmış. Motor 132.000 km'de cıncık gibi gözüküyordu. Ankara'da çok sağlam bir Gs ustasından destek alıyormuş.
Çok büyük makine, lenduha gibi. Ben onunla araya dereye giremem.Yaşına göre gerçekten diri makinaydı. Limuzin gibi süzülerek gidiyor. Genişliği, rahatlığı gücü ve yüksek süratlerde verdiği güven güzeldi. Ön tarafı biraz değişik geldi bana ama alışılır zamanla.
Alışınca girilir mubarekÇok büyük makine, lenduha gibi. Ben onunla araya dereye giremem.
Hersene 4-5 festivale katılınca gediklisi olduk da bu sene hala açılış yapamadımSözde ben de İzmir'de yaşıyorum ve Gümüldür, Özdere taraflarına da çok gidiyorum, benim de festivalden yeni haberim oluyor. @Nikkfurie sana Vip davetiye mi yolluyor bu organizatörler?![]()
Büyük Ege Buluşması var bir hafta sürüyor 4 Ağustos'da başlayacak Urla Titus da çadırları hazırlayın Tommy ile , Melengeç koyuna yakın güzel yerdir..Allah allah, benim haberim yok vallahiUlen tam da kuzenin düğün haftasına denkgeldi yarın sabah Aydın Karacasu tarafına geçiyorum.
www.instagram.com
Hiç festivale katılmadım, çadır neyim de alamadık henüz. Tommy çadır işlerinden pek haz etmiyor. Günübirlik gelir gideriz olmadı.Hersene 4-5 festivale katılınca gediklisi olduk da bu sene hala açılış yapamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Büyük Ege Buluşması var bir hafta sürüyor 4 Ağustos'da başlayacak Urla Titus da çadırları hazırlayın Tommy ile , Melengeç koyuna yakın güzel yerdir..
![]()
Titus Feronia (@titus.feronia) • Instagram photos and videos
3,996 Followers, 7 Following, 120 Posts - See Instagram photos and videos from Titus Feronia (@titus.feronia)www.instagram.com
Festival alanı burası , konvoya , yarışmalara katılmam ben izleyip bumudur diye yorum yapmayın
Festival kamp alanına giriş ücretsiz.. gecen sene çekilişle üç Hero vermislerdi , bu sene sponsor kim bilmiyorum..
Cuma çalışıyorum, akşamına doğum gününe davetliyim, Ctesi Foça'da denize davetliyim, Pazar gidelim de görelim festival ortamlarını.Hiç festivale katılmadım, çadır neyim de alamadık henüz. Tommy çadır işlerinden pek haz etmiyor. Günübirlik gelir gideriz olmadı.
Aklımdan Cyan'ın geri dönüşüne denk getirecek şekilde işyerinden 1-2 gün izin alsam mı diye geçiyor, Cyan'ın bodrum'dan istanbula dönüşüne denk gelse sonrasında beraber sürsek dönüş yolunu diye ama hiç belli olmaz.Bas gel abi her zaman bekleriz
Abi o tarihte ben Kıbrıs'ta alemlerde olacağım, keşke bu hafta sonu gelsen.Aklımdan Cyan'ın geri dönüşüne denk getirecek şekilde işyerinden 1-2 gün izin alsam mı diye geçiyor, Cyan'ın bodrum'dan istanbula dönüşüne denk gelse sonrasında beraber sürsek dönüş yolunu diye ama hiç belli olmaz.
işyerinde senin çok fazla yıllık iznin birikmiş kullan onları deyip duruyorlardı. ayartılmaya hazırım.Abi o tarihte ben Kıbrıs'ta alemlerde olacağım, keşke bu hafta sonu gelsen.
Çadır alacak olursa kesinlikle Decathlon'daki fresh&black modeller dışında alma. Normalde çadırda güneş doğduğu gibi içi aşırı sıcak olur, mecburen uyanırsın, kampçılıkta en sevmediğim şeydir, zaten hayat boyunca erken kalkmayı sevemedim, bu fresh&black çadırlarda öğlen uykusu bile uyuyabiliyorum.Hiç festivale katılmadım, çadır neyim de alamadık henüz. Tommy çadır işlerinden pek haz etmiyor. Günübirlik gelir gideriz olmadı.