Ağır bakım serisi-2😅 Tommygun ve Cyan ile kısa bir çöp şiş turu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de Memcoş48 dostumun misafiri Burak'ın 2006 R 1200 Gs'ine hasta oldum. Adam 250.000 TL'ye almış, üzerine 150.000 TL masraf yapıp Adv görünümüne çevirmiş, hafif bir revizyon görmüş ve komple boyatmış. Motor 132.000 km'de cıncık gibi gözüküyordu. Ankara'da çok sağlam bir Gs ustasından destek alıyormuş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sözde ben de İzmir'de yaşıyorum ve Gümüldür, Özdere taraflarına da çok gidiyorum, benim de festivalden yeni haberim oluyor. @Nikkfurie sana Vip davetiye mi yolluyor bu organizatörler? :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
O değil de Memcoş48 dostumun misafiri Burak'ın 2006 R 1200 Gs'ine hasta oldum. Adam 250.000 TL'ye almış, üzerine 150.000 TL masraf yapıp Adv görünümüne çevirmiş, hafif bir revizyon görmüş ve komple boyatmış. Motor 132.000 km'de cıncık gibi gözüküyordu. Ankara'da çok sağlam bir Gs ustasından destek alıyormuş.
Yaşına göre gerçekten diri makinaydı. Limuzin gibi süzülerek gidiyor. Genişliği, rahatlığı gücü ve yüksek süratlerde verdiği güven güzeldi. Ön tarafı biraz değişik geldi bana ama alışılır zamanla.

Son düzenleme:
Sözde ben de İzmir'de yaşıyorum ve Gümüldür, Özdere taraflarına da çok gidiyorum, benim de festivalden yeni haberim oluyor. @Nikkfurie sana Vip davetiye mi yolluyor bu organizatörler? :)
Hersene 4-5 festivale katılınca gediklisi olduk da bu sene hala açılış yapamadım 😔
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allah allah, benim haberim yok vallahi😂 Ulen tam da kuzenin düğün haftasına denkgeldi yarın sabah Aydın Karacasu tarafına geçiyorum.
Büyük Ege Buluşması var bir hafta sürüyor 4 Ağustos'da başlayacak Urla Titus da çadırları hazırlayın Tommy ile , Melengeç koyuna yakın güzel yerdir..

Festival alanı burası , konvoya , yarışmalara katılmam ben izleyip bumudur diye yorum yapmayın 😂

Festival kamp alanına giriş ücretsiz.. gecen sene çekilişle üç Hero vermislerdi , bu sene sponsor kim bilmiyorum..

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hersene 4-5 festivale katılınca gediklisi olduk da bu sene hala açılış yapamadım 😔

Büyük Ege Buluşması var bir hafta sürüyor 4 Ağustos'da başlayacak Urla Titus da çadırları hazırlayın Tommy ile , Melengeç koyuna yakın güzel yerdir..

Festival alanı burası , konvoya , yarışmalara katılmam ben izleyip bumudur diye yorum yapmayın 😂

Festival kamp alanına giriş ücretsiz.. gecen sene çekilişle üç Hero vermislerdi , bu sene sponsor kim bilmiyorum..
Hiç festivale katılmadım, çadır neyim de alamadık henüz. Tommy çadır işlerinden pek haz etmiyor. Günübirlik gelir gideriz olmadı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hiç festivale katılmadım, çadır neyim de alamadık henüz. Tommy çadır işlerinden pek haz etmiyor. Günübirlik gelir gideriz olmadı.
Cuma çalışıyorum, akşamına doğum gününe davetliyim, Ctesi Foça'da denize davetliyim, Pazar gidelim de görelim festival ortamlarını.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aklımdan Cyan'ın geri dönüşüne denk getirecek şekilde işyerinden 1-2 gün izin alsam mı diye geçiyor, Cyan'ın bodrum'dan istanbula dönüşüne denk gelse sonrasında beraber sürsek dönüş yolunu diye ama hiç belli olmaz.
Abi o tarihte ben Kıbrıs'ta alemlerde olacağım, keşke bu hafta sonu gelsen.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi o tarihte ben Kıbrıs'ta alemlerde olacağım, keşke bu hafta sonu gelsen.
işyerinde senin çok fazla yıllık iznin birikmiş kullan onları deyip duruyorlardı. ayartılmaya hazırım. :)

Çadır alacak olursa kesinlikle Decathlon'daki fresh&black modeller dışında alma. Normalde çadırda güneş doğduğu gibi içi aşırı sıcak olur, mecburen uyanırsın, kampçılıkta en sevmediğim şeydir, zaten hayat boyunca erken kalkmayı sevemedim, bu fresh&black çadırlarda öğlen uykusu bile uyuyabiliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar