agılıtıy cıty 125

agılıty cıty 125

bilgilerinizi demek istemişizdir uslubumuz emir değil yanlış anlaşılmasın klavye sorunundan dolayı öyle yazılmıştır

agility 125

agility 125 sahibi olarak city i deneme fırsatım daha olmadı. sürüş ile ilgili mi farkları öğrenmek istiyorsun? kullanan bir tanıdığım var o da 125 sahibiydi city ile yeniledi. daha ağır olduğu için 125 kadar seri kalkışa sahip olmadığını söylemişti. artı özellikleri bana göre de çok daha fazla. bagajı daha geniş. lastik çapları daha geniş. gösterge panellerinden egzos da kullanılan parçalara kadar herşeyin kalitesi yükseltilmiş. şarj cihazı dahil kullanabiliyorsun. sürüşteki en büyük güvence ise arka freninde diske dönüştürülmesi ki bu da sürüşte ayrıca bir güvence demektir. agility 125 ile aralarında 1000 ytl kadar gibi bir fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. bu fark senin için önemliyse kesinlikle daha düşük fiyat olan agility 125 i de öneririm. hele benim gibi yeni bir kullanıcıysan çok yerinde bir seçimde bulunmuş olacağını da söyleyebilirim. (ağustos ta aldım. ve şuan 7200 km. deyim.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar