Agar.io oynasak mı ?

Oyun iniyor skype şart mı? Grup filan kuruluyorsa ortak grup kuralım ben yer yutarım oyunu zaten. Oluröyle seni sahaya davet ediyorum

Şimdi başlıyorsun nokta yedikçe büyüyorsun sonra yenildiğinde en baştan başlıyorsun birde çok zor kontrol ediliyor bi yanlış mı yapıyorum gıcık kaptım oyundan ama oynayasım geliyor

Pcden browserdan oynamanizi oneririm.

ben browserdan giricem...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

Şimdi başlıyorsun nokta yedikçe büyüyorsun sonra yenildiğinde en baştan başlıyorsun birde çok zor kontrol ediliyor bi yanlış mı yapıyorum gıcık kaptım oyundan ama oynayasım geliyor

aynen öyle bir oyun. Bende kardeşimden öğrendim. Oyunlarla alakam yok uzun zamandır ama zevkli geldi açıkcası :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

İki üç kişiyle zevkli olmaz, şöyle çok kişi olmak gerek ::facepalm:: Motosiklet.Net Adı ile girerdik , Motosiklet.Net1, Motosiklet.Net2 3,4 :)

inciagario da takılıyorum.. :)) devlet gibi çöküyorum üzerlerine zevkli oluyor.. masterliğim vardır..

dbBryp.png

Son düzenleme:

54 level, uzman değilim. bir kaç oyun arkadaşım var skype'da :)

71 levelim bende, şu başlığa nick öncesi, simge bulsak, oyunda simgeyi görünce ortak falan olabiliriz

Herkesin kolayca ulaşamayacağı bir şey olsa daha iyi olur. Google'a ''şekilli yazı yazma'' yazınca hemen ilk sırada çıkmayacak olan bir simge.

niye yav, hemen chopper kulübü gibi olmayalım :queen: isteyen yazsın, takım olsun işte. sadece forumdan arkadaşlarla olsun derseniz o zaman skype grubu ya da whatsapp grubu kurmak lazım. her simge taklit edilebilir zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar