AĞAÇLI KÖYÜ keşif gezi fotoğrafları

tavsıye üzerıne oğlumla gidip görelım dedik olaki duyanlarınız varsa nasıl bir yer acaba demesın dıyede fotoğraflarını cektık günü bırlık yer arayanlara uygun olabılır cadır kurulabılıyor duş yok wc bitane var sahıl büyük ama karadenız dikkat dün sakındi ama belli olmaz köye 10 dk yürüme mesafesinde bütün ihtiyaçlar karşılanabilir. Fakat gelen ziyaretçiler pek temiz tutmamışlar yazıklar olsun deyıp kınıyorum burası göktürk köyünü gecince yaklaşık 8 km sonra tabelası mevcut içeri giriyorsunuz yine 8 km bozuk derecesınde orman yolundan sora ağaçlı toplamda bana 40 km gibi km saatım calışmıyor tahmınım iyidir.yorumu size kalsın ben bılgi amaçlı resimleri eklıyorum.

USTA ELİNE SAGLIK etrafta birşey olmaması kötü yani yerleşim uzak sanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tosbaya bak :queen: :mrgreen:

Tebrik ederim :rendeer:

teşekkürler abi güzel bilgilendirme olmuş.yolumuz oraya düşerse bir de Mt ekibi olarak sahili temizleriz galiba.:pne de olsa temiz insanlarız biz.bizi örnek alıp kirletmezler canım yerleri.

Babamlar sık sık giderler ama genelde çok dalgalı olduğunu söylüyorlar,
hatta gidip denize giremeden döndükleride oluyor...

teşekkürler abi güzel bilgilendirme olmuş.yolumuz oraya düşerse bir de Mt ekibi olarak sahili temizleriz galiba.:pne de olsa temiz insanlarız biz.bizi örnek alıp kirletmezler canım yerleri.

oldu abi stemizin süper bi kuyucadısı var napıyon sen bir el işareti halleder o:p

ne güzel yermiş :mrgreen:kimseler yok kafanı dinlemişsin güzel gezi olmuş

kesinlikle çok güzel bir yer her haftasonu giderim haberim olsa katılırdım..
ormanın içinde, gölkenarında mangal harika oluyor.. ve en sevdiğim bölüm odayeri köyünden girip ağaçlı plajına kadar ormandan gitmek mutlaka denemelisiniz..

az kaldı yaza inşallah nasıp olurda tekrar gezerız dostlar değilmi

çok güzel bir gezi...motosiklet kullanmak ayrı bir zevk..usta sana bir sorum olacak kullandığın pıonneer den memnun musun bende onun gibi bişe almayı düşünüyorum da diğer naked ler rin fiyatları bayaa tuzlu.pıoneer ler i beğenmeye başladım.bir motosiklet ustamda parçaladık motosikletin motor kısmını her yerinde made in japan yazıor bazı parçalarında ise suzuki yazısını tespit ettim bu olay hoşuma gitti diğer naked versiyonlarda böle bişeye rastlamadığım için pıoneer lerde karar kıldım..sence nasıl bu motosiklet usta.memnun musun pıoneer den şimdiden teşekkürler:mrgreen:

Geçen sene gittim bakımsız ve ilgisiz kalmış bir köy.Çevresi köstebek yuvası gibi her tarafı kazılıp doğa tahrip edilmiş. Yazıklar olsun bunları yapan ve yaptıranlara. Nasıl bir düşünce ki bu doğayı boznlar hiç geleceği düşünmemişler???????

çok güzel bir gezi...motosiklet kullanmak ayrı bir zevk..usta sana bir sorum olacak kullandığın pıonneer den memnun musun bende onun gibi bişe almayı düşünüyorum da diğer naked ler rin fiyatları bayaa tuzlu.pıoneer ler i beğenmeye başladım.bir motosiklet ustamda parçaladık motosikletin motor kısmını her yerinde made in japan yazıor bazı parçalarında ise suzuki yazısını tespit ettim bu olay hoşuma gitti diğer naked versiyonlarda böle bişeye rastlamadığım için pıoneer lerde karar kıldım..sence nasıl bu motosiklet usta.memnun musun pıoneer den şimdiden teşekkürler:mrgreen:

Arkadaşım öncelikle merhaba benım motorun ciğerlerını bırak sökmeyi daha bujisini 3 yıl sonra yenı değiştim akü dahı orjınal ben bu motordan bu kadar beklemıyordum ve performansı iyi evet tıtreşim var ama normaldır benı ilgılendıren kısım ise dayanıklı olması motorum 35 bını gectı abartmıyorum ama bence on üzerınden 9 oda ismı pıonner olduğu için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar