Ağ kontrol düğmesi kilidi ????

Herkese günaydın hediye bir telefon geldi Samsung gt-I5500 simkartı takıp açtıgımda ağ kontrol düğmesi kilidini girin diyor ne demek bu aradım aradım bulamadım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

Ne oldu yav kimseden çıt yok. :D

wifi ağ şifresi olmasın?
Diyecektim ama değilmiş. Android işletim sistemi ile ilgili bir problem sanırım.

Son düzenleme:
Moderatör
Androidli cihaz kullaniyorum ama bahsettigin seyi ilk defa duydum. Gugıl amcada biraz vakit gecireceksiniz sanirim :)

Sabah 10:26 da açmışım konuyu hala arıyorum. :D Googleye sorunca yine benim soru çıkıyor. :D
Unutmuşum telefon yurtdışından geldi teee ötelerden. :D

sakın bu şey olmasın hani bu yurt dışından hatla birlikde alınca başka hatlarla çalışmama gibi birşey?

Donanımhaber amcaya sor orda psikopat türden telefon kurtları sorunu çözer kanımca :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Telefonun sim kilitli. Farz edelim Turkcell'e kilitliyse sadece Turkcell hat ile çalışır. Kırılabilen bir şey ama nasıl yaparım diye sorma bilmiyorum :p

Evet abiler sorun çözüldü firma telefonu başka hatla çalışmasın diye kitlemiş bizde kırdık..Googlede 1.sırada olduğumuzdan gören arkadaşların işine yarasın.. ;D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar