[Afyon - MT]

arkadaşlar ben de sultandağında kalıyorum.çamözü şoklama tesisinde çalışıyorum.beklerim.şimdi kiraz yok ama vişne var.kaç ton isterseniz:)gelince uğrayın zaten sultandağı çamözü arası 10 dakiki.görüşmek üzere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
miilet ben geldim ama motor yok yalan oldu neyse şu anda çaydayım bi gün ayarlayalım afyon merkezde buluşalım ne dersiniz ????? :queen:

irfanaltınay' Alıntı:
Hocam biz hemen her haftasonu sakaryabaşındayız tanışalım bir daha denkgelirse:cat:

İnşallah tanışırız İrfan kardeş,
Bugünlerde de şu düğünlerden başımızı alamadık ki... Kendimize zaman ayıramıyoruz:pr:
Neyse kendinize iyi bakın, Hayırlı işler bol kazançlar...:cat:

yeni

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldım motorumu afyonda veya yakınında olmanız sevindirdi beni ne yalan söyliim.
tanışmak isterim ben şuhut tayım tanışmak isterim sizlerle birkaç da sorum olacak eğer teknik bilgileriniz var ve benimle paylaşırsanız şimdiden teşekkürler:king:

neden olmasın afyon merekze bi takılalım ama bende henüz ehliyet ve plaka yok
plakayı ankaradan almam lazım çünkü özel plaka no su yok

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
vada330ci' Alıntı:
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldım motorumu afyonda veya yakınında olmanız sevindirdi beni ne yalan söyliim.
tanışmak isterim ben şuhut tayım tanışmak isterim sizlerle birkaç da sorum olacak eğer teknik bilgileriniz var ve benimle paylaşırsanız şimdiden teşekkürler:king:

hayırlı olsun kazasız belasız kullan teknik konulardada bildigimiz kadar yardımcı
olalım tabiki :cat:

vada330ci' Alıntı:

Hayırlı olsun kazasız kullan.

Allah razı olsun cümlemiz kazasız belasız kullanalım.

Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Arkadaslar Hafta Sonu Tanismak Isterim Mt Afyon Cularla Ne Dersiniz Bir Fikri Olan Varmi

alooooooooooooooo arkadaşlar herkez uyuyomu bişeyler yazın afyonda ehliyetsiz yakalanmak nasıl olur diyorum polislar anlayışlımı bu konuda yoksa affetmezlermi

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
2 hafta sonra tekrar ordayım
topigi açan arkadaş standart bi yer belirlese yada millet tlf no sunu falan yazsa irtibat için lazım olur ne dersiniz

göksel... 0535 819 32 86

ama şu an istanbuldayım
ama memleketim afyon\sultandagı

valla arkadaşlar ben sürekli buralardayım ama sizler yoksunuz. hafta sonu buluşulunabilinir.

Selam Afyon Mt Liler Ben Ankara Mt Den Alper Yaklasik Pazartesi Ye Kadar Ikbal Otelde Kalicam Is Geregi Bir Egitimden Dolayi Buralardayim. Ruzgar Almaya Cikiyosaniz Benide Alin Kaskim Yok Ama :)))

Arkadaşlar ankara yolundaki yeni çevreyolunda işyerindeyim beklerim ne zaman isterseniz..

Altınay Şekerleme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Var bende buradayım sorunuzu alalım

slm bende afyondayım ogrencıyım ama motorum ıstanbulda suan sezon kapandı havalar sogumaya basladı dıe getırmedım yaza dogru getırecegım bundan oncede ıstanbulda mt ıle gezılere katılıodum haftalık bulusma yerı belırlensın bence her hafta orada bulusulsun bence gusel olur benım ıstanbulda takıldıgım topık oyleydı her cuma toplanılıp karar verılırdı gezılırdı byby

selam arkadaşlar 10 günlük tatildeydim yeni döndüm.
nereyemi gittim.
valla motosikletimle ankaraya gittim. sabah 8 de şuhuttan hareket ettim öğlen 12,45 de ankaraya girdim.
tabi mola verdim her bir saatte bir. bana göre keyifliydi ama birde bunu gören ve duyanlara sorun. sen manyakmısın olum ne işin var motorla dediler uzun yolda. gittim işte ama dönemedim motorla.çünkü tatilin son 3. günü şifayı kaptık(motsiklete binmemle alakası yok tabi) neyse tekrar merhaba arkadaşlar.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar