[Afyon - MT]

yaw arkadaslar mesaj yazalı kac gun oldu su afyon mt sahıp cıkalım ya

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oFLuAlper
gel gel :)

+25 karakter

afyon mt bugun mal almak için afyondaydım hiç gezen motorcu yok burda yaa karahisar meslek yüksek okulunun ordaydım cogunlukla depo da 03 er 269 plakalı yanlarında canta lar olan bır scooter dan baska bı sey gormedım o cocugunda tam yanına gıdecektım ben eskişehir mt den diye kalktı gitti neyse saglık olsun

BİZDE YAKlaşık 15 gün önce gelmiştik afyon a. fazla bizde görememiştik ama . bizi yalnız bırakmayan gri bi scooter lı vardı.. esk yoluna doğru giderken. tren geçitinin oralarda. döner kavşaktan o geriye döndü biz esk yolundan devam ettik ama o kavşağı bir dönüşü vardıı en az 10 mt. kaydırmıştı arka tekeri. böyle birini göreniniz bileniniz varsa bizden slm söyleyin saygılar afyon mt.

Afyonlu Hemşerilerime selamlar...
memleketimizde motosiklet konusunda büyük eksiklikler olduğunu düşünüyorum...Ve bu eksiklikler ve olumsuzluklar ve memleketimizde motosiklet kullnıcılarını bir araya toplamak için bazı çalışmalar yapmaktayız...
Konu ile ilgili bilgi almak isteyenler msn den görüşebiliriz... [email protected]

Yolunuz ve farınız açık Kaskınız başınızda olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar kutahya dan bayramınızı kutlar we esenlıkler dılerım...

arkadaslar mrb bu afyon mt den kımse yok mu ozellikle BOLVADİN den motor tutkunları varsa beni bulsun msn adresim:[email protected]
afyonlu arkadaslarım yeni bir konu acalim veya burda bulusalım kımseee yokk burdaa AFYONNN LULAR NERDESİNİZZ???

Tüm MT AFYON ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar yenı yılınız hayırlara wesıle olur ınsallah...kütahya...

Herkese iyi günler... Bu gezi yazısını afmok çatısı altında yazmak
istemedim çünkü kişisel bir gezidir... Ama herkese açık isteyen katılabilir...

tarih: 16 Mart 2008 (pazar)

program: sabah 8:00'da hareket edicem...Hareket yeri uzun çarşı girişi... kahvaltı için ve öğle yemeği için malzemeleri ayarladıktan sonra kahvaltı için gazlıgölde'de durmayı düşünüyorum... Gazlıgölde bir kahvehanede kahvaltıyı yaptıktan sonra seyitgazi üzerinden eskişehir e ulaşıp eskişehir'de 1-2 saat gezdikten sonra geri dönüş e geçeceğim dönüş güzergahında seyitgazi ilçesini gezdikten sonra kırkadan sonra bulunan büyük yayla'ya girip öyle yemeğini yedikten sonra afyon'a döneceğim...

Ortalama hızım 80-100 olacaktır... isteyen önden gidip bekleyebilir...Herkesin kendi tercihidir...Lütfen gelmek isteyen olursa KASK'sız gelmesin...

msn: [email protected]
mail: [email protected]
cep: 0506 330 87 46
web: www.afmok.com

Son düzenleme:
herkese selamlar
izmirin modu afyon orduevinde askerlik görevine bugünden itibaren başlıyacaktır umarım afyonda da sizlerle tanışır ve askerliğini yaparken tutkusunu ertelemez
hepinize kazasız sürüşler dilerim

herkese selamlar
izmirin modu afyon orduevinde askerlik görevine bugünden itibaren başlıyacaktır umarım afyonda da sizlerle tanışır ve askerliğini yaparken tutkusunu ertelemez
hepinize kazasız sürüşler dilerim

Modumuz yani forrap Afyon ordu evinde arkadaşkar, ismi Tuncer, umarım onu yanlız bırakmazsınız :rendeer: Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar