AEA sticker

Motosikleti
FAZER 8
Arkadaşlar AEA logosunu stickerını yaptırıp şahsi olarak kullanmak istiyorum. Fakat bulamadım internette. Ticari amaç için kullanmak isteyenleri engellemek amacı ile yapılıyor biliyorum ama şahsi olarak nerden bulacağım ki ? Ayrıca dağıtılanların kalitesi pek iyi değil sanırım

Motosikleti
R25, CRF250L
Malum sitede bir tane ilan var,eleman 50tl istiyor. Ben de çok istiyorum ama bulamadım

Hocam sen bastırıp bana gönder ben hesabına atarım para. Ama öyle 50tl çok ya

ben bastırmakla uğraşamam. logoyu çizip uzunyoladamının paylaştığı linkte paylaşmıştım.
logo mevcud sadece bastıracağın yer varsa gidip hemen bastır istediğin gibi.
vektör olarak paylaştım zaten her türlü oynamaya açık

Motosikleti
R25, CRF250L
ben bastırmakla uğraşamam. logoyu çizip uzunyoladamının paylaştığı linkte paylaşmıştım.
logo mevcud sadece bastıracağın yer varsa gidip hemen bastır istediğin gibi.
vektör olarak paylaştım zaten her türlü oynamaya açık

Tabela reklamcılar yapabilir mi şu linkteki gibi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

http://www.mediafire.com/file/qni11s8v8hs64gq/AEA+logo.ai

bende 3 tane sticker var arkadaşlar, gönderebilirim karşı ödemeli olarak ancak, almazsınız kargodan falan sonra ben ödemek zorunda kalırım. AEA ekibinden hocanın başına gelmişti aynı durum...

Tabela reklamcılar yapabilir mi şu linkteki gibi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

http://www.mediafire.com/file/qni11s8v8hs64gq/AEA+logo.ai

o dosyayı indirip istediğin tabelacıda istediğin gibi çıkarttırabilirsin.
ama ai olarak yüklemişim. onlara pdf formatında lazım. çünkü corel programında çalışıyorlar.
ama gene çaresi var.
çevirici internet siteleri var. dosyayı yükleyip istediğin formatta sana geri veriyor.
https://convertio.co/tr/ gibi.

Motosikleti
R25, CRF250L
bende 3 tane sticker var arkadaşlar, gönderebilirim karşı ödemeli olarak ancak, almazsınız kargodan falan sonra ben ödemek zorunda kalırım. AEA ekibinden hocanın başına gelmişti aynı durum...

Hocam mesaj kutunuza bakın

Sırf size yorum yapmak için senelerdir girmediğim hesaba giriş yaptım. Şu başlığın altına yorum yapanları tek tek çöpe atmak lazım ki etrafı daha fazla kokutmasınlar. Barkın Bey gibi bir insan dünyaya çok az gelir kendine has bir adamdı yapacağınız tek şey bu güzel insanın hatırasını yaşatmak için 50 tl verip sticker almak sadece bu şu basit olayda bile 50tl verilir mi yok önce sen kargoyu gönder demişsiniz birbirinize.. bunları yazarken hiç mi utanmadınız. Gelin ben bulayım edeyim göndereyim sizede daha fazla aciz duruma düşmeyin.

Sırf size yorum yapmak için senelerdir girmediğim hesaba giriş yaptım. Şu başlığın altına yorum yapanları tek tek çöpe atmak lazım ki etrafı daha fazla kokutmasınlar. Barkın Bey gibi bir insan dünyaya çok az gelir kendine has bir adamdı yapacağınız tek şey bu güzel insanın hatırasını yaşatmak için 50 tl verip sticker almak sadece bu şu basit olayda bile 50tl verilir mi yok önce sen kargoyu gönder demişsiniz birbirinize.. bunları yazarken hiç mi utanmadınız. Gelin ben bulayım edeyim göndereyim sizede daha fazla aciz duruma düşmeyin.

sırf hatıra adı altında insanlara fahiş fiyattan sticker satmakta sakınca yok ama dimi :)

Motosikleti
R25, CRF250L

Düzgün konuşursanız çok iyi olur. Çöp mop nedir ! Siz sanırım Barkın abinin üstünden prim yapanlardansınız. Hatıralar ne zamandan beri parayla satılır oldu. Bizler onun yolundan gittiğimizi göstermek için alıp yapıştırmak istiyoruz ve sizin gibi cebini düşünenler yüzünden vaziyet bu .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar