ADSL hızı iki katına çıkıyor

abi adsl ne kadar uçarsa uçsun bizim siteyi bu veritabanla bekleriz topik gelsin anasayfa gelsin diye...

firefox kullan 256 ile bile uçarsın

ayrıca internet hızlanınca neden daha fazla indiriyorsunuz anlamdım şimdiki gibi kullanmaya devam edin işte. sanki gece gündüz durmadan download yapıyorsunuzda hızlanınca kotanız dolcak. o zaman 512 den 128 e indirsinler öyle istiyorsanız

Adsl Hızlanmış...

sınırlı bağlantı ve xp pro kullanıyorum.
bu kadar kayıp normalmidir?

hızlanmış ama altyapı yok.. :pr: hala çevirmeli bağlantıdaki kullandığımız zil telleriyle bağlanıyoruz nete.. ve sürekli bağlantı kopuyo.. :pr:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla bana yaramıycak bu hız artışı.kota olduğu sürece diken üstünde olucam.kotayı daha çabuk doldurup faturada bu hızı hissetmek istemiyorum.hız ve fiyat aynı kalıp kotayı iptal etseler daha makbule geçerdi benim için

vlad o konudada haklısın.. bi nevi kandırmak oluyo bence bu.. madem hızı artırıyosunuz kotanın limitinide artırın ne olcak.. :pr: :pr: benmki şimdiden 4 gb oldu bile.. :pale:

Moderatör (forrap)
Limitsizlerde de fiyat indirimleri yapıldı bi miktar...Hala çok yavaş ve çok pahalı ama bu başlangıç ve inşallah devamı da gelir yeniliklerin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar