ADSL de yavaşlama??

boy

Yurtdışı çıkışlarda sorun var. Yurtiçinde host edilen sitelere girmeyi deneyin, onlarda bir sorun yok.

sadece bu sayfanın açılması için 7-8 dk bekledım!!!!!:silent:

sıyırmak uzereyim.fatura gelince tıkır tıkır alırlar aama.hani nerde kesintisiz eğlence????hangi işimiz düzgün ki?yurt dışında bazı bölgelerde internet bedava!bizde bu maliyetın yanısıra utanmadan sınırlı sınırsız koyuyolar.geçen gün discovery de izledim amerikanın bi eyaletinde adamlar milyon dolar basıp bütün şehri kablosuz ağ ile döşemişler.otobüs beklerken bile sınırsız internet söz konusu

Bugün sinirimi bozacak kadar yavaş. Bu sayfanın açılışı bile 3 kere F5 ile yeniledikten sonra lütfetti de gerçekleşti :silent: Yurtdışı bağlantılarda son derece yavaş yükleme yapıyor. İnşallah çabuk hallolur.

Tam anlamıyla teknolojik sömürge olan ülkemiz aynı zamanda teknolojide en geri ülke. Elalemin teknolojisinde kapıkulu olacağımıza kendi teknolojimizi üretelim. Lanet olsun böyle işe ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bi şi itiiraf etcem AMA KIZMAK YOKK.sizin adsl niçin yavaşladı biliyorum(ben motorla turk telekom'un bahçesindeki uydu gibi şeye tosladım 80 km/h hızla o yüzden olabilir):pr:

İnanmayacaksınız ama benim 42 K.'ya kadar düştüğüm oldu. Ayıptır bu yapılan ya.

aslında tüm kullanıcılar bir olup bi'şeyler yapmamız lazım. Fatura tarihi gelince cayır cayır ytl'leri almayı biliyorlar ama.

watercolours' Alıntı:
siz adsl'nin yavaşlığına şükredin. türkiye cumhuriyeti'nin başkentinde, cumhurbaşkanlığı köşküne taş çatlasa 3km mesafede, şehir içi meskenlerde yağmur yağsa elektrikler kesilmektedir.
ehehehe böylece waater ın oturduğu yeride de deşifre etmiş olduk:queen:
zaten 512 diyo ama ayrıca not ediyorlar bu hız bulunduğunuz yere göre farklılık gözsterebilir diye. ama nedense bu farklılık hep negatif oluyo hiç pozitif olmuyo:queen:
jarmen arkadaşım gibi düşünen arkadaşlar da bu sitelere bakabilirler:

www.internetime-dokunma.com

www.anti-telekom.tk

Son düzenleme:
arkadaşlar anti-telekom da ötekine benzer bi siteydi ama şimdi baktım linke kafam girsin filan diyo bende anlamadım kusura bakmayın valla:mrgreen: :queen:

"...şimdi baktım linke kafam girsin filan diyo..." Haksızlar mı abi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hahahaha bence hiç de haksız değiller.şşşttt aman haaa modlar duymasın bak ::secreet: zincir sesleri geliyo :queen: hacı sen ne çok mesaj yazmışsın o deftere öle yaawww :cherry:

Gıcık oldum abi, n'apayım ? 47 K ne demek ya ??? Bağlantı göya 512 hızı ölçtüm dün gece 47 çıktı. Adamlar dalga geçiyor resmen bizimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar