Dostum,virüs mü üretiyosun habire:queen:crazy' Alıntı:Hatta kendi makinanda virüs yazmak istediğinde bile NOD32 tarafından engellenio Sırf bu yüzden haftada 5-10 kez kaldırıp tekrar kurmam gerekio
Soruma cevap bu olabilir.Ne zamandır kopukmuş,ne zaman bitecek veye nerde duyruldu bilgi var mı?devilcerkez' Alıntı:Marmarada Dış hatlarda kablo kopukluğu var, Erhan Bey in anlaştığı Host yurt dışındaysa tahminim dosya alımı ve verimi yavaşlayacaktır.
crazy_devil' Alıntı:Türkiye'de kullanılan tip fiberler genellikle 10 mikrometreye 125 mikrometrelik fiberdir ve tek kaplama içinde iki kablo olur.Ve Telekomünikasyon ya da kablolu Tv ağlarında genellikle tipik uzak mesafe fiber kulanıldığı görülür.Ayrıca fiberoptik kablolar belirli standartlarda üretilirler:FRNC = Yanmaz, Paslanmaz (Flame Retardant, Non Corrosive)
LSNH = Az duman, Halojensiz (Low Smoke, Non Halogen)... gibi.Bu nedenle bu kabloların yanması,aşınması,kırılması,kopması,paslanması,kemirgenler tarafından zarar verilmiş olması... ihtimali çok düşüktür.ADSL bağlantısındaki yavaşlama,kopma,kesilme...vs. gibi olumsuzluklar kesinlikle fiber kablolara maledilemez.Tamamıyla Türk Telekom ve işbirliği yaptığı firmaların yetersizliği - bilgisizliğinden kaynaklanmalıdır diye düşünüyorum.Acizane fikrimdir.
heytbecom' Alıntı:-Arkadaşım yurt dışı çıkış hızları zaten yerlerde sürünüyor.hiç bir zamanda iyi olmadı zaten.Türkiye de host edilen ve sunucuları türkiyede olan firmaların ve ona bağlı olan sitelere çok kolay gezinti yapabilirsin.
-ama TT nin (adı çok güzel hep bana Audi TT yi çağrıştırsada) yurt dışı çıkışları herhalde bizim eskiden kullandığımız 56 k modemlerden bile eski ve aşırı yüklenmede (tabiyki modem sayısıda çok az) manda gibi yere yığılıyorlar.
-(türk modemi işte zoru görünce hemen feryat ediyor...) Alcatel ve bir kaç firma alt yapıyı oluşturuyor ama ne oluyorsa orada oluyor kimse ne oldugunu bilmiyor.
-Ama artık o sorun düzeltimiş deniyor evet düzeldi sayılır ama bu seferde upload komple gitti.bir tarafı yapılıyor diğer yerden patlıyor...
------------------------------------------------
-TT'nin kendi sitesinde kullandığı adsl hızı ölçmesinde sana sadece alcatel logolu boyutu büyük bir resim gönderiliyor ve cup diye resim bilgisayarına indiriliyor ve hız yüksek çıkıyor.(haberiniz olsun)(ben sınırsız 256 kullanıyorum-TT'nin ölçme sitesinde 216kps 26 kb çıkıyor ama yabancı sitelerde ölçme işlemi yaptığında 144kps çıkıyor.Sende dene istersen.)
-sınırsıza devam bilgisayarım tüm güm açık ve sömürme işlemine devam verdiğim paranın son yeni kuruşuna kadar almam gerekli...
-------------------------------------------------
virüs olayına gelince abuk subuk sitelere girmezseniz hiç bir şey olmaz.Deep freeze diye bir şey var Cafeci arkadaşa öneri bir sürü virüs programına ihtiyac yok.bir de zırt pırt format atmak bence saçmalıktan öte değil.ben 2 yıldır aynı sistemi kullanıyorum ve tık yokh....
deep freeze ya da norton ghost ile images al ve istediğinde tekrar yükle.
-siz isteyin ben anlatayım...
Bir sürü av proğramı kullandığımı nerden çıkardın???Güzel öneri ama ben zaten Deep Freeze 5,5 sürümü ,avast,nod32 yi müşteri bilgisayarlarımda kullanıyorum.2 senedir bende bir format atma işyle uğraşmadım!ama ev kullanıcıları için sanki çok da uygun değil gibi geliyor bana.Ayrıca fikirlerimiz aynı olmayabilir ama gelmiş geçmiş en b_ktan sistem dondurucu proğram norton ghost'tur (bana göre).Piyasada en mükemmel sistem dondurucu deep freeze 5,5(yine bence).Bir anda hararet yapmışsın da açıklama ihtiyacı hissettim.Yazdıklarımı okursan(iyi okursan) senin söylediklerinin aksini belirten bir şey olmadığını anlarsın!!!heytbecom!!!heytbecom' Alıntı:virüs olayına gelince abuk subuk sitelere girmezseniz hiç bir şey olmaz.Deep freeze diye bir şey var Cafeci arkadaşa öneri bir sürü virüs programına ihtiyac yok.bir de zırt pırt format atmak bence saçmalıktan öte değil.ben 2 yıldır aynı sistemi kullanıyorum ve tık yokh....
deep freeze ya da norton ghost ile images al ve istediğinde tekrar yükle.
-siz isteyin ben anlatayım...