adrenalin mi yoksa konfor mu? buyrun bakalım

merhaba benım sızlere bır sorum olcaktı sızce adrenalın mı yoksa konfor mu benım tercıhım tabıkı adrenalındır ben bır zx-10 dakı zevkı baska bır seyde bulamam oyle tahmın edıyom konfor dıyenlere soyle bır sey soylemek ıstıyom konfor dıyonuz o zaman alın bır bmw m3 cabrıo falan ruzgarı mı hıssetmek ıstıyonuz acın sanrufu komple alın sıze ruzgar hem daha da cok surat var ama oyle degılmı?

arkadaşım çok entersan bi kişiliksin yaw. bu konuyu başka bir yere açmıştın. bi de bmw m3 cabrio almaya kimin gücü yeter? hem motora binmek istiyoruz kardeşim arabaya değil....

olabılır hayır benım demek ıstedıgım konfor ıstıyolar shopırcılar alsınlar bmw nedden o kadar yuksek bır fıyat yokkı 20 mılyar cıvarında alabılırler he bu arada evet dıger ınsanlara gore kısılıgım bıraz farklıdır

bmw ile virajlarda eğilebiliyomusun abicim. ne kadar konforlu da olsa arabayla motor karşılaştırılabilir mi? birinde ARABA birinde MOTOSİKLET kullanıyosun....

pekı sen shoppırlar ıle ne kadar yatabılıyosun kı vıraja yanı oyle degıl mı ama racıng desen hadı neyse o yatıyo vıraja ama shopırlar ne kadar yatıyokı

Motorda konfora karşıyız :mrgreen: :mrgreen:

Konu ilgili başlığa taşınmıştır.Burdan devam edebilirsiniz.
[invent]

motosiklette hızın önemli olduğu kadar konforda önemlidir.ne kadar da hız tutkunu olsan üstüne çıkınca rahat etmen lazım değilmi yyyyyyyyyyaaaaawwww :silent:

Konfora ihtiyaç duyacak kadar uzun yol yapmazsın motorla
Ama hızı kim istemez ki
:bounce: :bounce:

Motordaki ivmeden aldığın itme gücü ile araba gibi aşşağlık bir ağletten aldığın itme gücü bir değildir. :pl:

ben konfor dan yanayım sırtımı dayıyacağım arkalığa doğayı seyrederek,oksijeni ciğerlerime doldura doldura yarım gaz devam ederim tabi bu mahalle aransında
değil uzun yolda otobanda bu benim nacizane hobim :thumleft:

herkesın goruslerıne saygılıyım arkadaslar jet aıme suzukı v strom dıyosun sen onun okadar konforlu olduguna ınanıyomusun ben konfor ıstemem arkadas zaten bu motor adı ustunde konfor ıstesem arabaya bınerım ya motorda kı o ıvmelenmeden ve o gucten zaten hıssetmemkı konfor var mı yok mu :flower:

Bence gezinmek için V-Storm gayette konforlu bir makina.. Hız dersen yine onda mevcut çünkü 4 küsür saniyede 100 ü görüyor.. Artı çok basit bir işlemle (chip tuning) alet canavara dönüşüyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar