Teşekkürler Mutles. :cat:Muhteşem bir gezi emeğinize sağlık.Fuat bey'ede geçmiş olsun.
Bora'cım, çok teşekkürler.her zamanki gibi muhteşem.sıtkı ağabeyin şu cümlesi zaten herşeyi anlatıyor : Çok güzeldi çok...
paylaşım için teşekkürler.
İnşallah devam edecek Cem. Teşekkürler. :cat:Çok güzel bir gezi elinize saglık devamını bekliyoruz :cat:
Mustafa bu konuda oldukça iyidir Yasdal. İşi olmadığında kamplarımıza katılır ve görsel anlamda ciddi katkısı olur.Bir solukta okudum derken baktım 45 dakidakır sayfadaymışım. TEbrik ederim o kadar güzel fotoğraf ve anlatımla sunmuşsunuz ki yanınızdaymış kadar olduk. Fotoğraflarda elinde makina, tripod sürekli fotoğraf çeken arkadaşa üzülmüştüm, millet tadını çıkarıyor, garibim elinde makina uğraşıyor diye. Sondaki videoyu görünce en iyi işi o çıkarmış diıyorum. Tekrar tebrikler. Konularınızı takibe aldım. Devamını bekliyoruz.

Teşekkürler Potasyum.:cat:harika bir gezi olmuş... sunum süper
canım çorba çekti![]()
İnşallah Themaniacjoe.Abi muhteşem siniz hepiniz tek tek bizleride haberdar edin sizin gibi güzel dostlar ile sürmek ve aranıza katılmayı çok isterim
Teşekkür ederim Tayfun'cum.Güven ağabeyciğim her zamanki bir döktürmüşsün.Bayıldım:cat:
Paylaşmak güzeldir Baylanoz.tebrikler güzel bir gezi olmuş forumdaşlarıda düşünüp detaylı fotolandırmışsınız,
en güzelide kazasız belsız bir tur olması yenileri nasip olur umarım..
Teşekkürler Salih. :cat:Yine güzel bir gezi olmuş...
Oldukça keyifliydi Sercan.:cat:Motosikletin keyfi böyle gezilerle kamplarla çıkar bence, harika bir gezi olmuş ben buradan izlerken keyif aldım kim bilir sizin için nasıl keyifli geçmiştir, devamlarını diliyorum.
Teşekkürler Turan. :cat:Yüreğinize sağlık :cat:
Teşekkürler Ali'm. :cat:Sıtkı abi. Süpersiniz. İyi ki varsınız:rendeer:
Sıtkı abi. Süpersiniz. İyi ki varsınız![]()
Güzel paylaşım..
Gezi ve fotoğrafları paylaşan Sıtkı Abi olduğu için pek fotoğraf karelerinde yer almıyordu. Bu eksiklik de böylece giderilmiş oldu. :cat:
Amin diyelim Shrieker.Şahane. Darısı başımıza mı diyelim ?![]()
Tebrikler güzel bir geziymiş.