Adını Soy adını yaz ideal meslegini soylesin sana

Banada geyik avcısı dedi ya,ben şimdi 12 yıllık memuriyeti bırakıp dağamı çıksam acaba
hani ayı filan dese dağa çıkmama gerek yok şehir içinde birsürü vardı. :jocolor:

berim falcı kardeşimin yumurta follukçusu
ayrıca yazdığınızın bir isim olmasıda gerekmiyor anlamsız harflere bile ideal meslek bulabiliyo

İşportacı yazıyo nerden biliyo geleceğin ticaret adamını :cherry: :sunny: :santa:

cihan' Alıntı:
berim falcı kardeşimin yumurta follukçusu
ayrıca yazdığınızın bir isim olmasıda gerekmiyor anlamsız harflere bile ideal meslek bulabiliyo
sende yaniii :cherry: ciddi ciddi kafa yorup arastırdınmı olay gır gır olsun diye yapılmıs acık aramayın :king: ><))))):>

bana soytari kiz arkadasima saklaban cikti...ev arkadasima devlet bakani cikti kil oldum elamanin dotu kalkti :silent:

Böyle bişi olsa ona göre meslek seçmek zorunda olsak ne matrak olur değil mi?

Benimkine de boyacı çıktı ne hikmetse?

ReNoN' Alıntı:
bana soytari kiz arkadasima saklaban cikti...ev arkadasima devlet bakani cikti kil oldum elamanin dotu kalkti :silent:
kardeş bulmuşsunuz işte birbirinizi daha ne istiyosun bence siz tam birbirinize göresiniz :cherry: :cherry: :cherry:

Herkes burda çıkan mesleği yapmak zorunda. Nakliyat felan varsa ben hallederim.Ama bana da avukat,iş adamı,araba hırsızı :pl: ve seyis (!) lazım.Kimler gönüllü.

G

Guest

ulan bana da marongoz yazdı ne alaka yaw tam bir doğa asığı ve koruyucusuyum

bu işte bi terslik var.. :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar