Adım Andaç Bağtır herkeze merhaba

Aramıza hoşgeldiniz. Çinli motosikletinizde bayağı yol almış :)
En kısa zamanda Gönlünüzdeki motosiklete kavuşmanız dileklerimle. :rendeer:

Aramıza hoşgeldiniz :rendeer:

Eğer 0 km bir motosiklet düşünmüyorsan, daha bi kaç ay evvel sahibinden de SS tadinda bir Aprilla 250 vardi ve fiyati da son derece uygundu. Önden görünüşü aynı Honda 600 RR gibiydi. Ben iyice araştırmadan alma derim. En ufak kriter/detay ( Elektronik direksiyon amortisörü vb.) bazen hayat kurtarabiliyor..

Motosikleti
Forza 250
uzaktan konuşmak boş be arkadaşım. iki yıldır çin malı bu çelik motoru kullanıyorum ve yaklaşık 20000 km yol yaptım. tık demedi biliyormusun. altındaki makine ne olursa olsun bakarsan oda seni yolda bırakmaz. motorum için haftada 200 km nasıl yapıyor falan diyorlar ama motor kralını yapıyor. iş motorda değil onu kullananda bunu unutma

üç aylık bir motor kullanıcısı olduğun belli zaten başka ne diyeyim. neyse nezih bir forumda polemik yapmak bana yakışmaz ancak bilgimiz dahilinde konuşursak herkez daha mutlu olacak diye düşünüyorum arkadaşım.

Polemik yapmıyorum.
Yazdıklarını dogru bulmuyorum sadece.
Ayrıca mesleğimi söyleyim, Otomotiv üzerine yedek parça ve ayrıca servis işletiyorum.. Çin malı motorların kalitesi ortada bunu övmek yersiz.

Neyse bu sohbete burda son veriyorum
İyi seyirler.

mes

selam Andaç seni nihayet hatırladım.Çok sevindim.Artık sık sık sohbet ederiz.Sen beni dinle ben 3 senedir Raptor kullanıyorum...piyasada ki en yakışıklı 250 lik cruiser...tek handikapı artçı selesi...onu da sen halledersin.şehir içinde 100 km de 3 lt yakıyo...daha noolsun...Benim burada yabancı turistler üstüne binip resim çektiriyorlar:queen::rendeer:

Son düzenleme:
Hoşgeldin, akşam yazacaktım bu nick ne böyle diye, hallolmuş.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar