Adım adım Er-6 F,heyecan tavan !!!

Merhaba arkadaşlar sonunda F im geldi,kullanmaya başladım,şu an için oldukça memnunum...

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım bende 1 yıldır er6n'in peşinden koşup duruyorum kısmetse bu yaz sonu alacağım... Tekrar güle güle kullan

Aşağı yukarı 8 litre kadar yakması lazım öyle tahmin ediyorum

Hocam er6'dan bahsediyosan yanılıyorsun :)
İkinci motorumdu Er6. Hemen hemen hepsi uzun yol olmak üzere 1.5 yılda 15 bin km yaptım. Uzun yolda sakin kullanımda 3.7 litre yaktığımı bilirim. hafif gazlayarak da 4.5 litreyi geçmez 100 km'de.

Kronik arızası olmayan keyifli makinelerdir Er6'lar. Kullandığım süre boyunca hiç başımı ağrıtmadı. Beni tek rahatsız edense karenajlardan gelen zırıltıydı. Bant, sünger vs. çekmeme rağmen bir türlü önleyememiştim o sesi.

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.Yalnız dikkat ettim de eksoz boruların paslanmış.İyi bir ustaya onları söktürüp zımparalattırdıktan sonra eksoz boyası attırmanı tavsiye ederim.Benim motorun d eksoz boruları paslıydı önemsemedim ama en sonunda çatladı.Garantiden değiştirdik.

Hocam er6'dan bahsediyosan yanılıyorsun :)
İkinci motorumdu Er6. Hemen hemen hepsi uzun yol olmak üzere 1.5 yılda 15 bin km yaptım. Uzun yolda sakin kullanımda 3.7 litre yaktığımı bilirim. hafif gazlayarak da 4.5 litreyi geçmez 100 km'de.

Kronik arızası olmayan keyifli makinelerdir Er6'lar. Kullandığım süre boyunca hiç başımı ağrıtmadı. Beni tek rahatsız edense karenajlardan gelen zırıltıydı. Bant, sünger vs. çekmeme rağmen bir türlü önleyememiştim o sesi.

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle....

Yok hocam Er-6 dan bahsetmedim orda.. Diversion dan bahsediyordum..Sıralı 4 silindir...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

Hayırlı olsun.Yalnız dikkat ettim de eksoz boruların paslanmış.İyi bir ustaya onları söktürüp zımparalattırdıktan sonra eksoz boyası attırmanı tavsiye ederim.Benim motorun d eksoz boruları paslıydı önemsemedim ama en sonunda çatladı.Garantiden değiştirdik.

Onlara bi ayar çekmeyi düşünüyorum arkadaşım,aklımda..Yinede teşekkür ederim güzel bilgin için..Zımpara yaptırıp nikelaj yaptırabilirim

Hayırlı olsun kardesım daha motorum yok ama senın gibi inş bu günleri görürüm

Hayırlı olsun kardesım daha motorum yok ama senın gibi inş bu günleri görürüm

Teşekkür ederim kardeşim...Bileğinin hakkı ile çalıştıktan sonra elbette görürsün...Ben Cbr 125 için tam 1 sene çalıştım..550 lira maaş alıyordum aylık 400 lira kredi borcum vardı...Ehliyete de para yatırıyordum geriye 75 lira gibi birşey kalıyordu onunlada benzin alıyordum...Ama bugünleride görmeyi nasip etti Allah..Evli olduğum halde eşimde uyum sağladı motor işine...Hep benden yana oldu....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar