- Konu Yazar
öncelikle şunu belirteyim; tam 10 yıldır -Hayabusa Rider-'ım..!!! ama sizler gibi
bu siteye girip yok şu motoru sattım şunu aldım yok şunu yaptım yok şu hıza bastım sizler gibi bir kere olsun demedim. benim
hayabusa'm var; sizin vaaaarrr mııı?? dedim mi? ben de sizler gibi bu sitede bir çok konu paylaştım -motosiklet-
ile ilgili. ben de en az 1 yıldır bu sitedeyim, sizlerle, ben de sizden biriyim. ben de mesaj sayısı 1000'i geçen bir motosiklet.net üyesiyim. bir konu açtık; biri bilmem kaç ay önce diğeri daha bugün. ee ne
oldu? kitabı yazan ben oldum yok efendim reklam yapan ben oldum. 05-05-05 kayıt tarihli Forrap efendi..!! çok düşündüm demişsin ama google'a bir sor bakalım sana ne cevaplar
verecek, kaç site verecek sana? merak etme ben sordum, çok sordum... bu kitap 60 - 70 tane internet sitesinde yer almakta şu
anda. o sitelere de gir bu yazdığının aynısını onlara da söyle; hooop gardaş, dur orda..! aferin sana kitap
yazmışsın ama kitabının reklamını burda yapamazsın!' iyi oldu, bu konuyu her açana diyelim; bu kitabı
sen yazdın!!! evet evet biliyorum!!! sen yazdın sen!! itiraf et..!!! yooo ben yazmadım ki ??? ben de diğer internet
sitelerinde nasıl varsa ordan aldım -BEĞENDİĞİM İÇİN- sizlerle paylaşmak istedim. kitabı ben yazsam emin ol burda
seninle boşa vaktimi harcamazdım...
ayıp değil mi yaptığınız? konuyu siliyorsunuz? yazımı siliyorsunuz???
Forrap'ın yazdığını da silin o zaman?
bir MotorSever'e bu Adilsizliği yakıştıramadım...
bu mu farkınız? bu mu farkımız?