Adil olun biraz! Haksızlık yapmayın lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle şunu belirteyim; tam 10 yıldır -Hayabusa Rider-'ım..!!! ama sizler gibi

bu siteye girip yok şu motoru sattım şunu aldım yok şunu yaptım yok şu hıza bastım sizler gibi bir kere olsun demedim. benim

hayabusa'm var; sizin vaaaarrr mııı?? dedim mi? ben de sizler gibi bu sitede bir çok konu paylaştım -motosiklet-

ile ilgili. ben de en az 1 yıldır bu sitedeyim, sizlerle, ben de sizden biriyim. ben de mesaj sayısı 1000'i geçen bir motosiklet.net üyesiyim. bir konu açtık; biri bilmem kaç ay önce diğeri daha bugün. ee ne

oldu? kitabı yazan ben oldum yok efendim reklam yapan ben oldum. 05-05-05 kayıt tarihli Forrap efendi..!! çok düşündüm demişsin ama google'a bir sor bakalım sana ne cevaplar

verecek, kaç site verecek sana? merak etme ben sordum, çok sordum... bu kitap 60 - 70 tane internet sitesinde yer almakta şu

anda. o sitelere de gir bu yazdığının aynısını onlara da söyle; hooop gardaş, dur orda..! aferin sana kitap

yazmışsın ama kitabının reklamını burda yapamazsın!' iyi oldu, bu konuyu her açana diyelim; bu kitabı

sen yazdın!!! evet evet biliyorum!!! sen yazdın sen!! itiraf et..!!! yooo ben yazmadım ki ??? ben de diğer internet

sitelerinde nasıl varsa ordan aldım -BEĞENDİĞİM İÇİN- sizlerle paylaşmak istedim. kitabı ben yazsam emin ol burda

seninle boşa vaktimi harcamazdım...

ayıp değil mi yaptığınız? konuyu siliyorsunuz? yazımı siliyorsunuz???

Forrap'ın yazdığını da silin o zaman?

bir MotorSever'e bu Adilsizliği yakıştıramadım...

bu mu farkınız? bu mu farkımız?

Moderatör (forrap)
Arkadaşım,kurallar açık.Senin ne yaptığın açık.
Şimdi benden ne istiyosun onu anlamadım ?
Önceki üyeliğinin nickini alabilirmiyim,şu 1001 mesaj yazdığın,bir seneden fazla süre sitemizde kalıp kullandığın kullanıcı adını ? (özelden iletebilirsin)

1,5 ayı geçmiş bu üyeliğiniz,ancak yazdığınız tek şey kimsenin bilmediği,bilmek istediğinden bile emin olmadığı bir kitap hakkında birşeyler yazmak.
Burası bir motosiklet sitesi..
Madem bu kadar tecrübeli,madem bu kadar düzeyli bir insansınız,lütfen bizi bilgilerinizle aydınlığa kavuşturun.Motosiklet hakkındaki bilgilerinizden faydalanmamıza izin verin.Bir kız erkek kitabını anlattığınız,mesaj yazdığınız kadar da motosiklet hakkında yazın ki bizde bilgilenebilelim.

Neyse,çok uzatmayacağım konuyu.Yazacak şey çok,ancak bence anlamı yok.

Ortada yapılmış haksızlık felan yok.Burası Türkiye nin en büyük motosiklet sitesi ve biz bunun getirdiği ağır sorumluluğun farkındayız.
Sizden ricamızda üyeliğin getirdiği sorumluluğun farkında olup ona göre davranmanız yönünde.

Kurallar açık,

Ben insiyatifim doğrultusunda reklam yaptığınızı düşündüm (ki bunu tek düşünenin ben olmadığımı da o topicte görebilirsin) ve başlığı kitledim(reklam yapmanın cezası direkt uzaklaştırmadır bu arada).
Daha sonrasında hakkımda açtığınız topicide sildim ki bunun sebebi de yine kurallarda belirtildiği üzere kişisel başlık açımındandır.

Hala şikayetin varsa,

Özel mesaj yöntemi ile ya da [email protected] adresinden ulaştırabilirsin bizlere.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar