Adapazarından Selamlar

bira dedin herşey bitti malesef..ben içkinin sadece muhabbeti yüzünden zamanında evliliğimden vazgeçtim.sadece dayısı içermiş...gerisini sen düşün. babam mezardan çıkıp gelse içki dedimi tanımam.beni de kabul eden böyle eder:p

bira dedin herşey bitti malesef..ben içkinin sadece muhabbeti yüzünden zamanında evliliğimden vazgeçtim.sadece dayısı içermiş...gerisini sen düşün. babam mezardan çıkıp gelse içki dedimi tanımam.beni de kabul eden böyle eder:p

Bende alkolik değilim. Yazları ayda yılda bir kez balığın yanında 1-2 bira içerim.
Herkesi olduğu gibi kabul eder. Ortama bukelamun gibi ayar uydururum. Alkol yok ise sade gazoz içeriz. Olmadı ayran çalkalarız. Aşk var ise sorun yoktur. :)

biliyormusun senden gerçekten arkadaş olur.düşünceme saygı gösterdiğin için teşekkür ederim.:cat:de balıkla ayran hiç denemedim düşünmüyorumda..:queen:
alanada mani olmayayım:p

biliyormusun senden gerçekten arkadaş olur.düşünceme saygı gösterdiğin için teşekkür ederim.:cat:de balıkla ayran hiç denemedim düşünmüyorumda..:queen:
alanada mani olmayayım:p

Anlayışın için ben teşekkür ederim.
Taze balık ile ayran da içersin, yoğurtta yersin. ;)
Bayat ve günü geçmiş balık zehirler. Yeter ki ortam olsun ne içtiğimiz önemli değil

nerde çalışıyorsun bende güvenlikçiyimde

1. Organize Sanayi Bölgesi - Atasan Metal.
Sende Arma de tam olsun :)

Anlayışın için ben teşekkür ederim.
Taze balık ile ayran da içersin, yoğurtta yersin. ;)
Bayat ve günü geçmiş balık zehirler. Yeter ki ortam olsun ne içtiğimiz önemli değil

bunu biliyorum dostum.29 senedir (6 yaşımdan beri) balık ve balıkçılıkla içiçeyim.ben sadece mide hesabı söyledim...kola varken ayran almam yani.kola yoksada ayranla balık tüketmem.:p içine ilaç atılmamış gazoz da olur:cherry:

Merhabalar,
Ben Karasu luyum. Bende de 200 Racer vardı. 2007 model.14.000 km de sattım. İstanbul' dan Gökçeadaya gitti geldi maaşallah. Tam gaz hemde. Küsdürmedi beni hiç. Memnundum. Ama büyütmek vardır herkesin içinde. Hayırlı olsun. Kenan Sofuoğlu nun dükkanı var Ada da . Ama nerede tam olarak , bilmiyorum.
Selamlar
Adnan

bunu biliyorum dostum.29 senedir (6 yaşımdan beri) balık ve balıkçılıkla içiçeyim.ben sadece mide hesabı söyledim...kola varken ayran almam yani.kola yoksada ayranla balık tüketmem.:p içine ilaç atılmamış gazoz da olur:cherry:

İlaç işi sakat abi, Alışıp bırakamamakta var :)

Merhabalar,
Ben Karasu luyum. Bende de 200 Racer vardı. 2007 model.14.000 km de sattım. İstanbul' dan Gökçeadaya gitti geldi maaşallah. Tam gaz hemde. Küsdürmedi beni hiç. Memnundum. Ama büyütmek vardır herkesin içinde. Hayırlı olsun. Kenan Sofuoğlu nun dükkanı var Ada da . Ama nerede tam olarak , bilmiyorum.
Selamlar
Adnan

Bende dün karasuya gittim. :)
Ferizliden sonra yol berbat, her yer harfiyat, Gidiş yolunu, gidiş geliş olarak ikiye ayırmışlar. çok kötü olmuş. Benimde şansıma arabasını alan herkes Michael Schumacherr olarak yola çıkmış. Ezeceklerdi beni 100 km hızdan aşağı giden olsa elini öpecektim. Herkes gözünü karartmış. Tövbe bir daha o yola girersem :) , Sıcak rüzgar derken o gün benim en kötü günüm oldu. Tek yararı motor km yaptı. Suya boxer ile atlamak da hayal oldu. Zaten aşırı bir dalga vardı. :)
Ben motordan şimdilik memnunum. ilerleyen zamanlarda göreceğiz - ve + ları

Sofuoğlunun dükkanı tek çıkışında, Karasudan minibüsle gelirsen, çarşıdan tek arabasına binersin. Sofuoğlunun dükkanında inersin.

İlaç işi sakat abi, Alışıp bırakamamakta var :)

Bende dün karasuya gittim. :)
Ferizliden sonra yol berbat, her yer harfiyat, Gidiş yolunu, gidiş geliş olarak ikiye ayırmışlar. çok kötü olmuş. Benimde şansıma arabasını alan herkes Michael Schumacherr olarak yola çıkmış. Ezeceklerdi beni 100 km hızdan aşağı giden olsa elini öpecektim. Herkes gözünü karartmış. Tövbe bir daha o yola girersem :) , Sıcak rüzgar derken o gün benim en kötü günüm oldu. Tek yararı motor km yaptı. Suya boxer ile atlamak da hayal oldu. Zaten aşırı bir dalga vardı. :)
Ben motordan şimdilik memnunum. ilerleyen zamanlarda göreceğiz - ve + ları

Sofuoğlunun dükkanı tek çıkışında, Karasudan minibüsle gelirsen, çarşıdan tek arabasına binersin. Sofuoğlunun dükkanında inersin.

Harikasın .Karasu ya gitmişsin. Ama yol kötülüğü keyifsiz olmuş tabiki. Yazık. İnan memnun kalırsın Racer 200 den. Üzmez, yeterki sen bak ona. ,

Sofuoğlunun dükkanı tek tarafına derken, dörtyol tarafımı çarşı içinden veya spor salon tarafımı (hani eski istanbul üniversite olan yer). tek olan yeri bilmiyorum. bildiğim yer çarşıdan dörtyol sanayiye giden yol veya çarşı içinden sağa dönen yol (otogar istikameti)

selamlar

Harikasın .Karasu ya gitmişsin. Ama yol kötülüğü keyifsiz olmuş tabiki. Yazık. İnan memnun kalırsın Racer 200 den. Üzmez, yeterki sen bak ona. ,

Sofuoğlunun dükkanı tek tarafına derken, dörtyol tarafımı çarşı içinden veya spor salon tarafımı (hani eski istanbul üniversite olan yer). tek olan yeri bilmiyorum. bildiğim yer çarşıdan dörtyol sanayiye giden yol veya çarşı içinden sağa dönen yol (otogar istikameti)

selamlar

Karasudan şahsi araç ile mi geleceksin. Yoksa minibüslere mi bineceksin.
Şahsi araç ile geleceksen. Kapalı spor salonun olduğu yolu dümdüz takip et.
ilk ışıklar otogar. ikinci ışıklar devlet hastanesi, 3 ışıklar kavşak geliyor.
hiç bir yere sapmadan dümdüz devam, kavşaktan hemen sonra rampa var.
Zaten kavşaktan hemen sonra 500-600 mt yukarda sağda kalıyor.
Motorları dışarda görürsün.

Minibüs ile gelirsen, çarşıdan 1.Organize sanayi hattına bin. Tekte yada sofuoğlunun önünde indirir seni. hayırdır motor mu alacaksın motor mu baktıracaksin. eğer müsait olursam sana eşlik ederim. yardımcı olurum.

Karasudan şahsi araç ile mi geleceksin. Yoksa minibüslere mi bineceksin.
Şahsi araç ile geleceksen. Kapalı spor salonun olduğu yolu dümdüz takip et.
ilk ışıklar otogar. ikinci ışıklar devlet hastanesi, 3 ışıklar kavşak geliyor.
hiç bir yere sapmadan dümdüz devam, kavşaktan hemen sonra rampa var.
Zaten kavşaktan hemen sonra 500-600 mt yukarda sağda kalıyor.
Motorları dışarda görürsün.

Minibüs ile gelirsen, çarşıdan 1.Organize sanayi hattına bin. Tekte yada sofuoğlunun önünde indirir seni. hayırdır motor mu alacaksın motor mu baktıracaksin. eğer müsait olursam sana eşlik ederim. yardımcı olurum.

sağol bilgi için. şimdi anladım neresi olduğunu. çok güzel tarif ettin. hayır, herhangi bir işim olduğundan değil. sadece uğramak için. 54 lü olduğu için ve gururumuz olduğu için. düşerse yolum bilgi atarım buradan.
selamlar

Valla kendisi dükkanda olmuyor.
Genelde kardeşi yada elemanlar oluyor.
Şahsen pekte sıcak kanlı bulamadım kendilerini, inşallah sıcaktan kaynaklı davranışlardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar