Adapazarına Kenan Sofuoğlunu Ziyarete Varmısınız

Kenan Sofuoğlu ile yaptığım bir söyleşiden alıntıdır.
" Arkadaşlar beni görmek beni tanımak mühim değildir. Önemli olan benim pistlerde yaptığım hızları caddede yapabilmek ve bunu bütün dünyaya haykırabilmektir

bunu kenan mı dedi?caddede pistdeki kadar hızlı gidilirmi :farao:

bu arada geçen hafta adapazarına gittim.motorla gideyim dedim ama olmadı.150 cc scooter ile 3-4 saatde giderdik artık.atladım otobüse 1 saat45 dk ordayım :) grup sürüşü olursa bunuda unutmayın.düşük cc li motorlarda olacağından yol baya uzar ona göre erken çıkın.bende belki gelebilirim söz vermiyim.
bide keşke bu ilgiyi mehmet(boy) abimizede gösterseydik:pale:

kanka ben gelemem malum uzak:)ama sen selam sülersün benim yerime tamammı ciğerim.Ufaklığın gıdışından öp yengenlen benim yerime:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tarih beli ise bende gelmek isterim kenen la tanışıp elini sıkmaK tebrik etmek isterim

2 ay önce adapazarına gitmiştim. 3-4 defa sofuoğlu motorun önünden geçtim otobüsle. Bırakın 150'yi 50 motor giderseniz bile trafik felç olur orda :D Ama bende gelmek isterim tabi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son haber
bugün kenan la görüştüm yurt dışında şuanda
sıkı çalımalarıvar şubatta yarışlar başlıyor gidecek olan arkadaşlar giderse kenan yok sakarya da haberiniz olsun ,
teşekkürler

Arkadaşlar Organizasyon Mayıs veye Haziran ayında Kenanın Türkiyede olduğu bir Pazar günü ve haberli bir şekilde yapılacaktır...orada adım adım ne yapacağımız programlanacaktır...bir karmaşa yaşanmaması adına elimden gelen gayreti göstereceğim...ayrıca yemek ihtiyac molaları ve Adapazarına ait güzellikleride yaşayacağımız bir gün olmasını arzuluyorum...

işin önemli kısmı ben organizasyon öncesi Adapazarına gidip Kenan ve Adapazarlı site üyelerimizle görüşüp ne yaparız diye fikir alışverişi yapıcaz...

katılımı ve heyecanı yakalamak adına bu topiği açtım...

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
şu kadar adam bir kişini ayağına mı gidecek yani, metenin kafası okadar çalışıyor işte. o ayağımıza gelsin hem yaşı küçük bikere :p
zati kankalarım haklı, siz toplanırsınız ama mete gelmez, sular kesikti filan der

şu kadar adam bir kişini ayağına mı gidecek yani, metenin kafası okadar çalışıyor işte. o ayağımıza gelsin hem yaşı küçük bikere :p
zati kankalarım haklı, siz toplanırsınız ama mete gelmez, sular kesikti filan der

dostum iki dakke cıvıma...en azından bu topikte...:wiinkk:bakarsınız onu buraya davet ederim bi mekana...:cat:

Kenan benim hemşehrim ve hatta doğduğum ilçedendir ailesi, orada babasını Motorcu İrfan namıyla tanır herkes. Zevkle katılırım bu organizasyona, Metehan iyi bir fikir! Hem de tanışmış oluruz.:cat:

Sakarya için de değişiklik olur, keşke başka etkinlikler de yapılabilse
(geçen yıl Mayıs ayında Poyrazlar Motosiklet Şenliği yapılmıştı,
ziyaretiniz buna denk getirilebilir), aslında yapılmasını istediğim:
Motosiklet konusunda yaşanılan sorunlara dikkat çekmek için çarşı
merkezinde masalar kurulabilir, imza toplanır, bilinçli motosiklet kullanımı
konusunda bilgiler verilir v.s. belki bir fotoğraf sergisi düzenlenebilir.
Bekleyeniniz var...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
poyrazlar gölü güzeldir üniversitedeyken birkaç piknik yapmıştık orada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar