adapazarı-ankara

Yarın sabah 8 gibi adapazarından ankaraya artçımla yola çıkcaz. Gezerek gitmeyi düşünüyoruz. katılmak isteyen olurmu acaba? :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ankaradayım, karşılayabilirim isterseniz. öğleden sonra boş sayılırım.

ben de bugün bi izmit yapıp geldim.

tünel mevkileri biraz yağmurlu, sizin taraf aşırı rüzgarlı, bizim taraf da zaman zaman lastiklere sorun çıkaracak kadar kaygan.. bilginiz olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilmiyorum güzergah içinde mi ama yolunu mutlaka Beypazarı'ndan geçirmeye bak.:cat:

dostum gelince buraya bildiriver.

Geldim:)

Gezme olayını biraz abartınca eve gelişim uzadı ve ufak bir teknik arızayla karşılaştım (kendi hatam ama..) ama çok güzel bir gezi oldu. Fotografları en yakın zamanda ekleyeceğim.

Benden tavsiye uzun yola çıkacaksanız ve gece yolculuk yapacaksanız kesinlikle ve kesinlikle yedek far ve stop ampülü bulundurun yanınızda. ankaraya 60 km kala hava karardı ve farkettimki stop lambası patlamış. Dörtlüleeri yakarak geldim ama ankara içinde sinyal veremediğim için baya bir sıkıntı çektim. Sağolsun chopperlı bir arkadaş farketti bir aksilik olduğunu üşenmeden geldi ve eskortluk etti bir süre. Neyse şu an çok yoruldum ayrıntılar yarın :)

Geldim:)

Gezme olayını biraz abartınca eve gelişim uzadı ve ufak bir teknik arızayla karşılaştım (kendi hatam ama..) ama çok güzel bir gezi oldu. Fotografları en yakın zamanda ekleyeceğim.

Benden tavsiye uzun yola çıkacaksanız ve gece yolculuk yapacaksanız kesinlikle ve kesinlikle yedek far ve stop ampülü bulundurun yanınızda. ankaraya 60 km kala hava karardı ve farkettimki stop lambası patlamış. Dörtlüleeri yakarak geldim ama ankara içinde sinyal veremediğim için baya bir sıkıntı çektim. Sağolsun chopperlı bir arkadaş farketti bir aksilik olduğunu üşenmeden geldi ve eskortluk etti bir süre. Neyse şu an çok yoruldum ayrıntılar yarın :)

vaybe hocam geçmiş olsun...uzun yolda ne sorun çıkacağı belli olmuyor nasip işi:)...ya adapazarı ankara başarılı bir yol valla bende sakaryalıyım istanbuldan sakaryaya gitmeye korkuyorum:)bi gitsem her hafta sonu giderim ama korkuyu atamıyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar